avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate carmen1986

Activitate carmen1986

Avocat Minoi a scris:

Buna ziua ,

simplu

Ordonanța nr. 43/1997 privind regimul drumurilor si OUG 195/2002 Privind circulatia pe drumurile publice

Cu drag

Bună ziua!

Va multumesc pentru raspunsul acordat.
Totodata, in urma aprofundarii Ordonantelor indicate, nu am regasit informatia care ma intereseaza.
Anume, in cazul lucrarilor pe proprietate privata (activitati agricole pe camp, lucrari de constructii etc), ce atestat/certificat s.a. trebuie sa detina conducătorul utilajului (tractor, buldoexcavator s.a.) si in ce cadru legal se face acesta mentiune.

Multumesc!
Bina ziua!
As dori sa stiu in ce lege se face referire la termenii si conditiile in care un conducator poate opera/conduce un utilaj (agricol si nu numai) pe un teren/drum privat?
Multumesc!
Multumesc pt raspuns!

Si in cazul in care nu ma incadrez sa beneficiez de indemnizatia de somaj (nu stiu exact care sunt conditiile, dar ipotetic vorbind), voi mai putea beneficia de concediu/indemnizatie de crestere copil?
Multumesc pt raspunsul prompt!
Indeplinesc toate aceste conditii. Mai este necesar sa intru in somaj din 01.06.2011 daca din 02.05.2011 sunt in concediu de maternitate, pt a beneficia de concediu/indemnizatie de crestere copil?
Multumesc!
Buna ziua!
In cazul in care la data de 31 mai 2011 mi se incheie CIM - perioada determinata, si am intrat in concediu de maternitate incepand cu data de 02 mai 2011, beneficiez de concediu/indemnizatie de maternitate, respectiv crestere copil?
Multumesc!