avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Operare utilaj pe domeniul privat.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Operare utilaj pe domeniul privat.

Bina ziua!
As dori sa stiu in ce lege se face referire la termenii si conditiile in care un conducator poate opera/conduce un utilaj (agricol si nu numai) pe un teren/drum privat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen1986 , utilizator 07:44, 30 Ianuarie 2018
Buna ziua ,

simplu

Ordonanța nr. 43/1997 privind regimul drumurilor si OUG 195/2002 Privind circulatia pe drumurile publice

Cu drag

Avocat Minoi a scris:

Buna ziua ,

simplu

Ordonanța nr. 43/1997 privind regimul drumurilor si OUG 195/2002 Privind circulatia pe drumurile publice

Cu drag

Bună ziua!

Va multumesc pentru raspunsul acordat.
Totodata, in urma aprofundarii Ordonantelor indicate, nu am regasit informatia care ma intereseaza.
Anume, in cazul lucrarilor pe proprietate privata (activitati agricole pe camp, lucrari de constructii etc), ce atestat/certificat s.a. trebuie sa detina conducătorul utilajului (tractor, buldoexcavator s.a.) si in ce cadru legal se face acesta mentiune.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, un operator pe excavator a iesit din santier, a tranversat ... Ioncreanga123 Ioncreanga123 Buna ziua, un operator pe excavator a iesit din santier, a tranversat strada sa mearga in santierul de vizavi. A fost oprit de politie, acesta era civil, ... (vezi toată discuția)
Pot sa conduc buldoexcavator cu cat b? Radasanu Radasanu Multi sustin ca nu!! dar totusi este un utilaj de construcii si este inclus in cat TR legislatia rutiera spune clar ca pot conduce cu cat B utilajele si ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere tractor mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Ma intereseaza daca tractorul se poate conduce cu permis de conducere categoria B? In cazul in care este valabila si categoria B as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)