avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate panzerul

Activitate panzerul

Răspuns la discuția Lotizare,iesire din indiviziune.
Insa ce m-a interesat ,mi-ati scris deja.multumesc!
Completez ca l-am contactat telefonic si atunci mi-a spus ca onorariul fixat este mult prea mic si se va gandi la o suma anume corespunzatoare.....
Faptul ca dansul ne va instiinta in scris zilele astea(nu am primit inca) ca va solicita alt onorariu...conform cu volumul de munca ,spune dansul.Deci in instanta cand ne vom prezenta cel mai probabil vom merge cu aceasta instiintare de la expert...ca vrea mai mult fata de ce a fixat judecatorul.
Buna ziua! Nelamuririle pe care le am sunt cu privire la operatiunile pe care trebuie sa le faca un expert cadastral numit de catre instanta pentru lotizarea si stabilirea vecinatatilor unei mosteniri revendicate printr-o sentinta judecatoreasca veche de 7 ani.Mentionez ca vechiul expert nu si-a dus la bun sfarsit treaba la vremea respectiva si dupa mai multe infatisari si amanari instanta a dispus,intr-un final,numirea altui expert.Numai ca acesta solicita un onorariu MULT MAI MARE decat cel stabilit de judecator,pe motiv ca operatiunea in sine implica SI masuratori la fata locului.Convins fiind ca este o operatiune mai simpla ,care implica DOAR MUNCA PE HARTIE IN ACEST STADIU,as dori niste lamuriri.Onorariul stabilit a fost achitat,chitanta este deja la dosar,iar termenul de infatisare este saptamana viitoare insa pana atunci nu prea am liniste:).Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Probleme cu fratii
Da,imi cer scuze ca nu m-am exprimat cum trebuie(daca nu exista intelegere amiabilaista judecata).Vroiam sa stiu daca exista si vreo alta posibilitate ,prin notariat....in prezenta ceilorlalti frati binevoitori...nush,nu ma pricep catusi de putin in prbl de genul tocm,ai de aceea am cerut ajutor
Răspuns la discuția Probleme cu fratii
Da,multumesc,si daca nu vor vrea sa semneze?si asta e una din probleme:ca sunt de rea credinta
.Este vb mostenirea mamei din partea bunicilor mei.dezbaterea a fost facuta,insa in fiecare dintre loturile respective au dreptul,bineanteles, toti fratii(8 la numar).Toate bune si frumoase numai ca mama nu poate vinde(nu poate face schita cadastrala,itabularea..etc) pana ce nu i se stabilesc vecinii frati.Iar aici intervine rautatea,sau prostia,sau ambele a doi dintre frati care nu vor pe cale amiabila (motivand ca ei nu au bani sa plateasca expertul,cu toate ca eu nu cred ca numai acesta este motivul).Care este solutia ca sa rezolve cat mai repede aceasta problema prin alte cai decat intelegerea amiabila sau judecata?E foarte posibil ca si daca ar plati restul fratilor partea de cheltuieli care li se revine celor doi renegati,acestia sa nu fie de acord din rautate...Va rog sa-mi dati un sfat,orice,pentru ca un proces am inteles ca este de durata si costisitor(cel putin asta i-a spus juristul mamei),iar incercam sa obtinem partea de mostenire a mamei cat mai repede.
Multumesc anticipat!