avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate alinra

Activitate alinra

Răspuns la discuția credit neachitat
av.corduneanu.daniel a scris:

În măsura în care nu veți continua să plătiți creditul se va trece la executare silită; mai mult ca sigur că în primă fază vor institui măsura popririi.Veți plăti toate comisioanele și dobânzile aferente creditului.

Ideea este urmatoarea:daca banca trimite catre angajator instintare prin care sa se instituie poprire pentru suma de 22000 Chf,angajatorul opreste si dupa cativa ani suma de 22000Chf este achitata integral,mai exista alte dobanzi....etc care mai pot fii cerute de catre banca.
Am un credit de 22.000 CHF,in acest moment am ajuns la 18500 CHF prin achitarea ratelor.Am beneficiat de 2 reesalonari,am vrut sa fac a3-a reesalonare dar rata mea va ajunge la 300 CHF dupa aceasta reesalonareAm hotarat sa renunt atat la reesalonare cat si la achitarea ratelor.In cat timp se va face poprirea pe venituri?Ce ma intereseaza cel mai mult este daca dupa achitarea sumei,de exemplu se trimite catre angajator instintare de a se oprii suma de 23.000 CHF dupa achitarea acestei sume se mai platesc comisioane,dobanzi...etc.
Daca comunic bancii ca nu o sa mai achit ratele si solicit poprirea pe venituri se instituie sau i-si urmeaza cursul lor:telefoane,scrisori,amenintari?Va multumesc.