Va rog frumos sa ma ajutati in gasirea unui raspuns in cazul OUG privind reabilitarea termica a blocului.In anul 2009 administratorul blocului(seful de scara a inceput demararea dosarului pentru reabilitarea blocului conform legii .S-a facut un tabel in care am scris numele prenumele seria de buletin si semnatura ca suntem de acord ca blocul sa intre in acest program .Din 2009 si pana acum doua luni de zile nu am avut nici o speranta din partea primarie ca se va aproba deoarece raspunsul era "nu sunt bani".In data de 9Mai 2011 apare schela spre surprinderea noastra si incepe reabilitarea blocului fapt despre care nu am fost anuntati sau intrebati in nici un fel.Dilema mea cea mare este urmatoarea in cat timp spune legea ca trebuie platita aceasta reabilitarea deoarece constructorul ca efectueaza lucrarea ne forteaza ca in termen de 3 luni sa platim acei 20% care ni se cuvin ca proprietari.Fac mentiunea ca nu am semnat nici un contract ,nu ne- a intrebat nimeni daca putem plati sau in cat timp sa platim absolut nimic .Mentionez ca in dosarul care a fost depus la primarie s-a cerut ca plata sa se faca pe 5 ani dar am inteles ca nu se poate si atunci s-a cerut min.2 ani -max.3 ani acum acest constructor ne forteaza ca pana la terminarea lucrarii sa achitam tot (3 luni) Va multumesc anticipat
Pensia stabilita a fost de 33%ptr ambii copii dar avand in vedere acel act facut la notar nu a platit nici o pensie .In urma vanzarii unui apart .fiecare dintre noi pe vremea aceea am avut 500 de mil . din partea fostului meu sot deci din acele 500de mil.care i sau cuvenit el mi-a dat mie 250mil.sa pot sa-mi cumpar un apart.si am facut acea hartie la notar prin care se specifica ca am primit niste bani nu se spune cat ptr a putea cumpara un apart. si drept urmare renunt la pensia alimentara atat nimic altceva .Am fost la un avocat si mi-a spus ca acea hartie este nula ca nici unul dintre parinti nu poate negocia un drept al copilului
Buna ziua ma poate si pe mine ajuta cineva intr-o problema cu pensia alimentara?In urma cu 8 ani am divortat am aavut un apartament pe care l-am vandut si am obtinut jumatate din vanzarea apartamentului dar avand in vedere ca acei bani nu imi ajungeau sa cumpar un apart. ptr mine si copii fostul sot mi-a propus un targ si anume din partea lui de la acel apart. sa mai imi dea jumatate dar cu o conditie sa renunt la pensia alimentara.Ok am facut acest lucru si am incheiat o hartie la notar prin care se specifica ca mi-a dat acei bani ptr cumpararea unui apart.si ca renunt la pensia alimentara.Copii au crescut la fel si nevoile baiatul are 18 ani si fetita 12 ani dar tatal lor foarte rar isi aduce aminte ca are copii si din aceasta cauza vreau sa-l dau in judecata ptr o pensie alimentara ptr ca am incercat sa discut amiabil cu el si nu este om de inteles .In urma acelei hartii facuta la notar as dori sa stiu daca mai vreo sansa de a castiga ptr copii o pensie alimentara?