avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Activitate riana5ap

Activitate riana5ap

Va multumesc pentru raspuns!!!!
In ce conditii pot sa intru in somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului pana la 2 ani, daca la vechiul loc de munca imi desfiinteaza postul ?Concediul mi se termina in septembrie 2011, am lucrat la un birou notarial unic iar de cateva luni a devenit birou notarial asociat, mi s-a spus ca odata cu suspendarea biroului unic mi-a fost suspendat si contractul meu de munca si ca nu mai figurez ca angajat. Persoana care a fost angajata in locul meu pe perioada determinata a fost reangajata pe birou asociat tot pe perioada determinata ( septembrie 2011). Va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat?
Răspuns la discuția concediul maternal
va multumesc! :)
Sunt in concediu de maternitate, in septembrie 2011 mi se termina concediul si ar trebui sa ma intorc la munca, desi credeam ca ma intorc la lucru fara probleme, am fost chemata la birou si anuntata ca nu mai pot sa ma primeasca. In locul meu a fost angajata o alta persoana pe perioada determinata. Vreau sa stiu daca angajatorul are obligatii fata de mine.Am auzit tot felul de pareri si ca in noul cod al muncii, angajatii in situatia mea nu au nici un drept si ca angajatorul nu are nici o obligatie sa ma ia inapoi. Intrebarea mea este: daca noul cod al muncii se aplica in cazul meu?
Va multumesc anticipat!!!!