avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate ramonaalina

Activitate ramonaalina

Cum pot obține ca mama, custodia definitiva al unui copil de 12 ani? Menționez ca fostul soț s-a recăsătorit.
Va mulțumesc!
Indiferent dacă are un contract de munca sau nu?
Mulțumesc
Dacă fostul soț este în imposibilitate de plata a pensiei alimentare și acesta s-a recăsătorit se ia în calcul venitul soției actuale pentru plata pensiei? Va mulțumesc.
Bună ziua!
În urma unui contract de vânzare cumpărare asupra unui imobil ipotecat de noi vânzători la BCR, Btrl a emis un O.P. CONDIȚIONAT către BCR în data de 22.03.19 pt. Achitarea creditului care avea o data de rezolvare 29.03.19... Banii au întrat în Bcr, dar în contul nostru abia pe 27.03.19 spunându-mi-se ca au stat în BCR centrala??!! Aveam termen de finalizare la notar 29.03.. Pentru a întra și diferența pentru imobil. Bcr nu a emis nici azi 28.03.adresa de radiere... Cand tb. Sa între banii?? Ii pot da în judecata sau sa sesizez opc pentru blocaj bani și procedura de vânzare cumpărare?
Ca angajat care îmi dau demisia, care este termenul legal de zile de preaviz și cum îl pot scurta? Concediul de odihna rămas, prelungește preavizul, dacă este luat în aceasta perioada? Va mulțumesc anticipat.
Discuție Alipire teren
Bună ziua,
La un imobil sub ipoteca BCR, se poate aduce alipire de teren moștenit de unul din soți, Ținând cont ca sunt divorțați, fără partaj făcut. Banca poate sa își dea acordul?
Discuție Partaj familie
La partajul bunurilor, după divorț... În ceea ce privește locuință, mama care în grija copiii poate obține un procent de 75% din valoarea acesteia, sau spațiul ei?
Mulțumesc anticipat! O zi buna tuturor
Discuție Tutela copil
Când poate obține un tata, custodia copilului? Menționez ca acesta are 7 ani, în urma unui divorț pe cale notariala. Tatăl dorește custodia copilului.
Vă mulțumesc anticipat
Buna seara
In urma unui accident de munca in Germania, pers.are pensie de handicap.
In Romania mai poate beneficia de alta pensie, sau avantaje? Care sunt conditiile? Va multumesc!