avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dacă fostul soț este în imposibilitate de plata a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă fostul soț este în imposibilitate de plata a pensiei ...

Dacă fostul soț este în imposibilitate de plata a pensiei alimentare și acesta s-a recăsătorit se ia în calcul venitul soției actuale pentru plata pensiei? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:46, 22 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În nici un caz.va plati la salariul minim pe economie
Doar el este dator copilului, nu si soția lui.
Când va realiza venituri il puteti executa silit daca nu se va conforma.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dna e fabuloasă intrebarea,cum sa raspunda altcineva pt obligațiile soțului.Cand a fost conceput nu dna respectiva v-a ajutat ci domnul soț.De ce sa se afle in imposibilitate de plata a pensiei,faceti dvs o plângere penală sa vedeti cum se misca sau mergeți la un executor sa-l execute pe masina,televizorul cu diagonala mare etc.
Mulțumesc
Indiferent dacă are un contract de munca sau nu?

Alte discuții în legătură

Voi primi vreodata pensia alimentara sau nu? ADANNA ADANNA Sunt divortata din aprilie anul trecut, am in custodie 2 copii minori, iar ex-sot nu le-a mai platit copiilor de 3 luni pensia alimentara. Un an de zile, cat ... (vezi toată discuția)
Executare pensie de întreținere: cum pot obține cuantumul raportat la veniturile din acest moment? de șase luni lucrează în străinătate, dar plătește suma stabilită acum un an Maki4 Maki4 Am o sentinta prin care s-a dispus ca tatal copiilor sa plateasca o pensie in cuatum de 1/4 din veniturile acestuia, iar acesta plateste o pensie in suma fixa ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! tata cu 2 copii din prima casatorie platesc pensie ... Cata-vlad Cata-vlad Bună seara ! Tata cu 2 copii din prima casatorie , patesc pensie pt cei 2 ( divorțat de comun acord la notar)M.am recăsătorit și a venit și un al 3 lea ... (vezi toată discuția)