avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate AngelaMusicaPopa

Activitate AngelaMusicaPopa

Am citit acest articol si sunt pe deplin de acord cu el. Am si eu o intrebare: E posibil ca o persoana angajata de ceva vreme (ani) , sa nu aiba trecute in cartea de munca diploma de absolvire a facultatii pe care a urmat-o si nici diploma de master? Ba mai mult , sa nu i se recunoasca adevarata valoare si sa fie angajat intr-un post inferior pregatirii sale( asta doar din cauza lipsei de locuri de munca), desi a dat examen pe un alt post, de unde a fost indepartat pe motive de pile ( nu i s-a mai dat ocazia nici macar sa revina in acel post pentru care era mai pregatit, pt. ca inspectorul de la HR nu a vrut sa-i duca cererea spre aprobare la forul competent) , respectiv un post unde era suficienta doar diploma de bacalaureat?
Si alta intrebare: Oare e normal sa aiba ca sef o persoana cu pregatire inferioara, care a fost candva sefa de magazin si il supune pe respectivul crizelor sale permanente de nervi...provocandu-i un stress zilnic?
Aceasta persoana ar fi dat inapoi , daca nu am fi fost cei apropiati, care i-am spus ca alt serviciu nu mai gaseste.
Cat despre promovare, nici nu mai vorbesc. Aceasta a venit dupa ani intregi de suferinta si stress ( persoana respectiva s-a imbolnavit si de ulcer si tensiune din cauza acestui stress permanent). Ce ma sfatuiti sa facem?, pentru ca persoanei respective ii este frica de consecinte si nu doreste sa lupte deloc....
Mentionez ca persoana respectiva e mult mai calificata decat e nevoie pentru acest post.
Răspuns la discuția Schimbare numar postal
Multumesc! =D>Cred ca asa e mai corect! Numai sa nu faca nazuri ....ca stiti cum sunt functionarii nostri! :((
Răspuns la discuția Schimbare numar postal
Daca era asa de simplu, de ce nu a stiut nimeni sa-mi spuna asta? Cati nervi si griji mi-am facut!
Multumesc din suflet pentru sfat!
De curand a trebuit sa-mi schimb Cartea de Identitate, ca urmare a expirarii termenului de valabilitate a celei vechi. Toate actele necesare anexate la dosarul ce trebuia depus, au fost in regula, dar a aparut o problema care impiedica depunerea/primirea dosarului de documente pentru procesarea noii Carti de Identitate.
Problema este, ca adresa la care am cumparat imobilul in 1980, respectiv Str.[editat] Nr.8, [editat] a fost modificata de catre autoritati, nici macar nu stiu cand, cu Str.[editat] Nr.20, [editat], numarul 8 mentionat mai sus nemaiexistand. Contractul de vanzare - cumparare pe care il am din 1980, nu a fost modificat niciodata, si pana acum nu am mai avut probleme cu autoritatile, respectiv cu Politia care a eliberat C.I. pana acum, sau alte autoritati privind aceasta adresa, dar in prezent am probleme cu aceasta modificare a numarului , adica in loc de Str.[editat] Nr.8 , trebuie sa fie Str.[editat] Nr.20. , cu nou-infiintata Evidenta a Populatiei , care a preluat sarcinile Politiei privind eliberarea Cartilor de Identitate si care probabil, ca nu este informata de radierea si/sau modificarea unor adrese: numarul 8 din Str.[editat[ nu mai exista in prezent si probabil ca s-a facut pe undeva o modificare oficiala, de care noi majoritatea nu stim , dar de care Politia stie foarte bine. Cred ca doar Cartea de imobil a blocului este cea mai justificata sa faca aceasta dovada eliberand vreun document legalizat fiecarui proprietar ce locuieste la aceasta adresa.
Incepand de la data cumpararii imobilului mai sus-mentionat, am schimbat de 3 ori Cartile de Identitate, fara a exista nici un fel de impediment. Nici celelalte documente legale nu au avut de suferit din cauza acestui numar.
Intrebarea mea e: Ce e de facut in acest caz, pentru ca de Cartea de Identitate chiar am nevoie?
Unde ma pot adresa, pentru a rezolva aceasta situatie si de ce documente legale am nevoie pentru aceasta rectificare? :O
De ce Politia nu se mai ocupa in continuare de aceasta activitate, ea fiind cea mai in masura s-o faca si fiind cel mai bine informata despre situatiile legale? :sorry: