avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cele mai importante greseli in domeniul Resurselor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cele mai importante greseli in domeniul Resurselor Umane

Am citit acest articol si sunt pe deplin de acord cu el. Am si eu o intrebare: E posibil ca o persoana angajata de ceva vreme (ani) , sa nu aiba trecute in cartea de munca diploma de absolvire a facultatii pe care a urmat-o si nici diploma de master? Ba mai mult , sa nu i se recunoasca adevarata valoare si sa fie angajat intr-un post inferior pregatirii sale( asta doar din cauza lipsei de locuri de munca), desi a dat examen pe un alt post, de unde a fost indepartat pe motive de pile ( nu i s-a mai dat ocazia nici macar sa revina in acel post pentru care era mai pregatit, pt. ca inspectorul de la HR nu a vrut sa-i duca cererea spre aprobare la forul competent) , respectiv un post unde era suficienta doar diploma de bacalaureat?
Si alta intrebare: Oare e normal sa aiba ca sef o persoana cu pregatire inferioara, care a fost candva sefa de magazin si il supune pe respectivul crizelor sale permanente de nervi...provocandu-i un stress zilnic?
Aceasta persoana ar fi dat inapoi , daca nu am fi fost cei apropiati, care i-am spus ca alt serviciu nu mai gaseste.
Cat despre promovare, nici nu mai vorbesc. Aceasta a venit dupa ani intregi de suferinta si stress ( persoana respectiva s-a imbolnavit si de ulcer si tensiune din cauza acestui stress permanent). Ce ma sfatuiti sa facem?, pentru ca persoanei respective ii este frica de consecinte si nu doreste sa lupte deloc....
Mentionez ca persoana respectiva e mult mai calificata decat e nevoie pentru acest post.

Alte discuții în legătură

Transformare post cristinail cristinail sunt functionar public si as vrea sa stiu cum pot trece de pe studii medii pe studii superioare daca sunt absolvent de studii superioare dinaintea angajarii ca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca lorre_ioana lorre_ioana Buna ziua. As vrea sa stiu daca este legal ca in cartea de munca sa apara trecut de catre angajator un angajat ca fiind muncitor necalificat cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Cum se incadreaza in cartea de munca claud1982 claud1982 Buna ziua revin cu urmatoarea intrebare cum voi fi trecuta in cartea de munca acum dupa ce am adus diploma de absolvire a facultatii de Stiinte Ecconomice ... (vezi toată discuția)