avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Activitate boneroxana

Activitate boneroxana

Lucrez intr/o multinationala si de ceva vreme nu mai reusesc sa ma inteleg cu seful , care este de fapt o femeie, nimik din ce fac nu este bine, eu fac toata treaba, ea da doar cu subsemnatul....nu mai pot.....s/a ajuns la amenintarisi jigniri....imi spune mereeu sa plec si acesta este ultimul lucru pe care vreau sa/l fac pentru ca imi place ceea ce fac si nu vreau ca din cauza unei singure persoane sa/mi schimb job/ul.
Intrebarea mea este : exista vreun fel de masura pe care o pot lua impotriva acestei fiinte? Conducerea firmei cunoaste situatia in mare dar momentan nu s/a luat nici o decizie.Pot sa/i fac un referat ,ceva legal care sa duca la sanctionarea ei de orice fel?(Ma puteti ajuta cu un astfel de model de referat?)
Astept raspunsurile voastre.....sunt la limita cu nervii...am ajuns sa urasc sa vin la munca stiind doar ca urmeaza sa uinceapa un alt circ.

Multumesc
Buna ziua,

Mi/am dat demisia acum o saptamana si angajatorul ma tot duce cu vorba ca inca nu are info de la contabilitate in legatura cu inregistrarea demisiei mele.
Intre timp mi-am gasit alt job si aici au nevoie de nota de lichidare.....cum pot sa fac rost de ea??......cum pot afala daca a fost inregistrata demisia in revisal???

Merci