avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum verific daca mi.a fost inregistrata demisia in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum verific daca mi.a fost inregistrata demisia in revisal????

Buna ziua,

Mi/am dat demisia acum o saptamana si angajatorul ma tot duce cu vorba ca inca nu are info de la contabilitate in legatura cu inregistrarea demisiei mele.
Intre timp mi-am gasit alt job si aici au nevoie de nota de lichidare.....cum pot sa fac rost de ea??......cum pot afala daca a fost inregistrata demisia in revisal???

Merci
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:31, 11 Mai 2011
Orice societate are un registru de intrari/iesiri - Demisia ta trebuia sa primeasca un nr. de intrare. Mai departe, nu te intereseaza daca a fost sau nu inregistrata in revisal. Daca nu ai nr. de intrare .... dovedeste altfel ca ti-ai dat demisia ...
Vedeti in contractul de munca pe care l-ati avut, care era termenul de preaviz convenit in cazul demisiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema demisie hahalero444 hahalero444 buna seara.....am o intrebare si in acelasi timp o problema..... pe data de 14 ianuarie am fost silit sa imi dau demisia.....ceea ce am si ... (vezi toată discuția)
Demisia lciotirla lciotirla Demisia pe mail este valabila sau doar prin posta cu confirmare de primire? Va multumesc (vezi toată discuția)
Inreg.contract de munca danyyyyy danyyyyy buna ziua , va rog daca puteti sa imi raspundeti in cate zile trebuie trimis revisalul la itm, de ex. am angajat o persoana cu data de 01.08.2009 la itm duc ... (vezi toată discuția)