buna seara.....am o intrebare si in acelasi timp o problema.....
pe data de 14 ianuarie am fost silit sa imi dau demisia.....ceea ce am si facut.....aceasta intrand in vigoare de pe data de 16 ianuarie....
intre timp am facut o plangere la itm pentru neplata concediului si neinregistrarea demisiei in revisal.....s-a dat si o amenda....
astazi,dupa 3 saptamani am primit acasa o foaie in care sunt chemat pentru cercetare disciplinara ca nu mi-am efectuat preavizul de demisie....mentionez ca pe demisia care a fost inregistrata in registrul intrari-iesiri documente al firmei ,am mentionat ca demisia se efectueaza "la alegerea superiorilor fara preaviz de demisie"
aceasta demisie a fost inregistrata in registru insa nu am primit un formular pe care sa scrie "se aproba"
si nici nu mi s-a comunicat scris sau verbal ca trebuie sa stau in preaviz.....desi dupa ce am inmanat demisia managerului,nu patronului,am mai mers la serviciu 2 zile.....pana la data la care intra in vigoare demisia facuta de mine....
Demisia la zi
ana_eu-10
Am si eu o intrebare la dmneavoastra.Eu lucrez la patron si sub nici o forma nu mai vreau sa raman aici,si as vrea sa-mi dau demisia la zi.Acum daca puteti dvs ... (vezi toată discuția)