avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia

Demisia pe mail este valabila sau doar prin posta cu confirmare de primire?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 10 Septembrie 2012
Demisia trebuie inregistrata la Angajator. Astfel se dovedeste ca ea a fost depusa in ziua respectiva.
nu . doar cea semnata olograf
av.antoanelageaman a scris:

nu . doar cea semnata olograf


Nici daca este scrisa de mana si semnata apoi scanata ? Este vorba de o firma mica care nu are un sediu ci doar un punct de lucru, pur si simplu nu am unde sa o inregistrez.
In mod normal, orice societate, indiferent de marimea ei, ar trebuie sa aiba un registru de intrari-iesiri. In cazul in care aceasta nu are un astfel de registru, ca sa stati linistita va recomand sa trimiteti demisia prin scrisoare cu confirmare de primire si valoare declarata, modalitate prin care demonstrati atat ca ati trimis demisia dar si continutul plicului trimis la societate.
Demisia prin mail nu are valabilitate decat daca are atasata o semnatura electronica ...

Alte discuții în legătură

Demisie prin e-mail lorrena78 lorrena78 Buna seara, Cum procedez daca un angajat si-a depus demisia printr-un e-mail. Demisia este cu art. 81.4 dar fara preaviz, fapt care nu deranjeaza pe nimeni, ... (vezi toată discuția)
Demisie transmisa prin posta cu confirmare de primire COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dv urmatoare situatie: doresc sa demisionez de la actualul loc de munca, seful meu nu doreste insa acest lucru si refuza sa imi ... (vezi toată discuția)
Demisie! volodea volodea Am fost angajat cu CIM pe per. nedeterminata dar cu per. de proba de 90 zile, incepand cu 05.12.2011. In 27.02.2012 am scris o notificare conf. art.31, alin(3) ... (vezi toată discuția)