avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia

Demisia pe mail este valabila sau doar prin posta cu confirmare de primire?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 10 Septembrie 2012
Cum pot afla daca angajatorul a inregistrat demisia la ITM?Sau unde ar trebui sa fie inregistrata?
Demisia nu se mai inregistrata la ITM .. incetarea c.i.m. se completeaza si se transmite de catre angajator prin REVISAL la ITM la data incetarii raportului de munca.

Potrivit art.8 alin.3 lit.b din Hg nr.500/2011, solicitati in scris angajatorului sa va elibereze o copie de pe pagina din REVISAL unde sunt inscrise datele despre persoana dvs ...
In caz de refuz, puteti sesiza ITM-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie prin e-mail lorrena78 lorrena78 Buna seara, Cum procedez daca un angajat si-a depus demisia printr-un e-mail. Demisia este cu art. 81.4 dar fara preaviz, fapt care nu deranjeaza pe nimeni, ... (vezi toată discuția)
Demisie transmisa prin posta cu confirmare de primire COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dv urmatoare situatie: doresc sa demisionez de la actualul loc de munca, seful meu nu doreste insa acest lucru si refuza sa imi ... (vezi toată discuția)
Demisie! volodea volodea Am fost angajat cu CIM pe per. nedeterminata dar cu per. de proba de 90 zile, incepand cu 05.12.2011. In 27.02.2012 am scris o notificare conf. art.31, alin(3) ... (vezi toată discuția)