Lucrez intr/o multinationala si de ceva vreme nu mai reusesc sa ma inteleg cu seful , care este de fapt o femeie, nimik din ce fac nu este bine, eu fac toata treaba, ea da doar cu subsemnatul....nu mai pot.....s/a ajuns la amenintarisi jigniri....imi spune mereeu sa plec si acesta este ultimul lucru pe care vreau sa/l fac pentru ca imi place ceea ce fac si nu vreau ca din cauza unei singure persoane sa/mi schimb job/ul.
Intrebarea mea este : exista vreun fel de masura pe care o pot lua impotriva acestei fiinte? Conducerea firmei cunoaste situatia in mare dar momentan nu s/a luat nici o decizie.Pot sa/i fac un referat ,ceva legal care sa duca la sanctionarea ei de orice fel?(Ma puteti ajuta cu un astfel de model de referat?)
Astept raspunsurile voastre.....sunt la limita cu nervii...am ajuns sa urasc sa vin la munca stiind doar ca urmeaza sa uinceapa un alt circ.
Practic inca nu dar poti incepe sa-ti cauti un loc de munca cu rabdare. Sau bate-o cu armele ei . Sau daca te tin nervii aduna dovezi impotriva ei si la o sedinta cu conducerea superioara pune totul pe tapet dar ai mare grija cum pui problema .Arata sefilor ca tu esti mai folositor in firma ca si ea . Daca abuzeaza de tine citeste codul muncii , consulta un avocat si abia apoi ia o decizie . N-as crede ca firma va prefera sa aiba un proces inutil .
Cel mai bun sfat este sa iti cauti un alt loc de munca .
Cu siguranta intr-o multinationala exista si departamentul de resurse umane, departament care ar trebui sa fie implicat in solutionarea problemei dvs.
Programul de evaluare profesionala aplicat la nivel de companie, in principiu este structurat pe competente profesionale si competente personale, necesare desfasurarii activitatii fiecarui angajat in vederea indeplinirii obiectivelor.
Angajatul beneficiaza de evaluarea cantitativa cat si de cea calitativa.
La evaluarea calitativa a angajatului se are in vedere si calitatea comunicarii intre acesta si colegi sau acesta si alte departamente.
Cred ca cel mai bun sistem este acela al evaluarii 360 de grade.....subalternii evalueaza conform procedurilor implementate sefii si invers....din pacate, functioneaza doar in maxim 10 companii multinationale din Romania.
Sesizarea o depuneti in scris la departamentul de resurse umane si asteptati un raspuns oficial (in scris).