avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate andra_alexandra

Activitate andra_alexandra

Răspuns la discuția Gunoiul aruncat pe geam
Vă mulțumesc pentru răspuns! Așa voi face! E de ajuns sa stau 10 minute în balcon ca să văd cum se aruncă fel de fel de gunoaie...inclusiv apă...

ynocentta a scris:

Daca detineti probe concrete sesizati oficial politia teritoriala

Am și eu vecini care aruncă gunoiul pe geam! Cum putem proceda in această situație? Administratorul zice că nu are ce să facă...dar nu este normal!!!
Am primit un ordin de executare silita de la biroul judecatores, deoarece nu am platit banca.

Intrebarea este: daca eu nu am nici un bun inregistrat pe numele meu , insa toate sunt pe numele mamei mele iar eu am domiciliul acolo , ce imi pot face acestia? care sunt urmatorii pasi pe care acestia ii pot face.
OK Multumesc
multumesc mult pentru raspunsuri.
Tata nu are nici o legatura cu noi , de aceea nu l-am mentionat, nu vreau decat sa trec apartamenul mamei pe numele meu , nu mai exista nimeni implicat.
Nu sunt casatorita si nici nu am frati , mama va pleca din tara si vrem sa trecem apartamentul pe numele meu, de aceea am intrebat cum e mai simplu...
As vrea sa stiu de ce acte am nevoie , ca mama mea sa treaca casa pe numele meu prin donatie, sau cum e mai simplu,dar si cat ma costa toata aceste acte.

Multumesc