avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Gunoiul aruncat pe geam
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Gunoiul aruncat pe geam

Am și eu vecini care aruncă gunoiul pe geam! Cum putem proceda in această situație? Administratorul zice că nu are ce să facă...dar nu este normal!!!
Cel mai recent răspuns: andra_alexandra , utilizator 19:45, 29 Aprilie 2018
Anunţati poliţia de proximitate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca detineti probe concrete sesizati oficial politia teritoriala
Vă mulțumesc pentru răspuns! Așa voi face! E de ajuns sa stau 10 minute în balcon ca să văd cum se aruncă fel de fel de gunoaie...inclusiv apă...

ynocentta a scris:

Daca detineti probe concrete sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca arunc gunoaie multe de la geam? stau la bloc ... DanMaria51 DanMaria51 Ce se intampla daca arunc gunoaie multe de la geam? Stau la bloc si gradina este in proprietatea tuturor. O vecina ma ameninta cu politia (vezi toată discuția)
Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)
Geamuri murdarite de vecini Emanuel G Emanuel G Am o vecina chiar deasupra mea care tot arunca zoaie si scuipa fix pe geamul apartamentului meu si am vazut-o de mai multe ori, dar nu recunoaste si continua ... (vezi toată discuția)