avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate adimanea

Activitate adimanea

Multumesc mult!
Buna ziua! Va multumesc pentru raspuns! Problema este ca intr-o speta asemanatoare postata pe site, un domn avocat a raspuns ca reclamantul se va indrepta impotriva soferului vinovat, in cazul in care societatea de asigurari este in insolventa sau faliment..Din informatiile pe care le am ,a fost deschis si un dosar penal, care a fost clasat deoarece victima nu a avut vatamari grave.
Buna ziua! Va multumesc pentru raspuns! Problema este ca intr-o speta asemanatoare postata pe site, un domn avocat a raspuns ca reclamantul se va indrepta impotriva soferului vinovat, in cazul in care societatea de asigurari este in insolventa sau faliment..Din informatiile pe care le am ,a fost deschis si un dosar penal, care a fost clasat deoarece victima nu a avut vatamari grave.
Buna ziua! Un prieten, este citat ca fiind intervenient fortat, intr-un dosar in care reclamantul,cere daune Euroins, in urma unui accident rutier. Tinand cont de situatia actuala cu Eurions, cine plateste eventualele pretentii, asiguratorul sau soferul?
,,Mentionez ca administratorul si presedintele (aceeasi persoana fiind) "" Presedintele este si administrator? Ce fel de administrare face?Nu poate fi si Presedinte si administrator contabil. Poate o administrare tehnica?
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Cine este proprietarul? Ati precizat ca ,, vecinul de la parter a subinchiriat imobilul unei firme''. deci nu este proprietar. Proprietarii din condominii au obligaţia să notifice preşedintelui orice schimbare intervenită în structura şi numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau naşteri, persoanele luate în spaţiu, precum şi locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării . Raporturile juridice stabilite de comun acord între locator şi locatar, precum şi nerespectarea obligaţiilor contractuale de către locatar nu absolvă proprietarul, în calitate de locator, de obligaţiile sale faţă de asociaţia de proprietari sau faţă de furnizorii de utilităţi publice, prevăzute în prezenta lege. Eu am avut o situatie de genul acesta (ca Presedinte) si am trecut la intretinere numarul de persoane real spunandu-i proprietarului ca daca nu ii convine sa ne dea in judecata. In ceea ce priveste celelalte probleme cu galagia, etc, tot impotriva proprietarului va indreptati. Eu dupa ce am chemat politia, deoarece la 3 dimineata chiriasii faceau snitele, am avut o discutie cu proprietarul. I-am spus ca am sa fac plangeri peste plangeri, in instanta, politie etc. Acum langa mine stau 6 muncitori de pe santier, din Republica Moldova si nu mai am nicio problema. Este vina Presedintelui ca nu se implica suficient, Nu exista ,, nu stie ce sa faca si este depasit de situatie"
Nu cred ca lucreaza 7 zile din 7 de noapte,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt multe persoane care au cel putin doua apartamente. E normal sa mai treaca pe acolo. A locui inseamna a sta efectiv acolo(inclusiv) noaptea, cel putin 15 zile. Atata timp cat nu face acest lucru, nu poate fi luat in calcul . Plus ca nu cred ca exista vreo persoana care sa fie luat in calcul la doua apartamente si el sa doarma doar intr-unul. Va dau un exemplu, copilul meu statea ziua la bunici, insa seara il luam la noi. Ca sa nu fie discutii, am dus adeverinta la Asociatia bunicilor, precum ca este luat in calcul la intretinerea apartamentului nostru.
Da, este o varianta la care nu m-am gandit
Contractul l-am primit pe mail, in aceeasi zi in care am trimis cererea si celelalte acte (11 octombrie). Pe data de 1 noiembrie am fost sunat de la Enel sa le dau contorul.Le-am dat,insa ultima factura a venit cu cativa kilowati in plus fata de ce am citit eu,probabil au estimat ei. Dupa ce am achitat factura de la Enel, am observat ca nu mai am acces la contul meu de la ei.In ceea ce priveste Hidroenergetica, am trimis pe mail citirea in data de 24 noiembrie. Intai mi-au cerut sa confirm adresa de mail, apoi mi-au trimis un nou mail cu datele trimise de mine. Am auzit si eu ca nu s-au transmis facturi de la Hidroenergetica si care este problema? Atunci cand o sa vina o sa le platesc toata suma, banii oricum ii pun deoparte lunar. Daca doriti va pot dovedi ca am primit contractul. In ceea ce priveste speta in cauza, daca cititi din nou mai atent, eu nu am spus decat ca poate rezilia contractul si ca poate reveni la acelasi furnizor sau la oricare altul care este mai convenabil si am dat exmplul meu la Hidroenergetica.