avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate deejaydanyaero

Activitate deejaydanyaero

multumesc mult pt raspunsuri, s-a rezolvat, am demisionat pt ca am gasit un loc nou de munca. Va multumesc
stiu , doar ca nu se poate a spus, ma gandeam ca poate modifica contractul sa schimbe functia si sa-l faca determinat- perioada de 1 luna , stie ca daca face asta am sa plec iar eu nu-mi pot da demisia ca am nevoie de bani si imi trebuie somaj cel putin. deocamdata nu stiu , am sa mai astept sa vad cum evolueaza situatia de la firma.stiu ca daca imi dau demisia este cu acordul ambelor parti si atunci nu beneficiez de somaj se pare ca totul ramane la latitudinea dansului daca va accepta sa-mi incheie contractul
multumesc pentru raspuns in primul rand . da , asa este, doar ca desi eu exercit atributiile unui manager si am raspunderea ceruta de acest post , in contract figurez ca munc. necalificat...tot ce trag sperante e sa-mi gasesc in alta parte un alt post sa-mi pot da demisia. de aceea am intrebat daca este o solutie...inca ma gandesc...azi am avut o discutie cu dansul , i-am cerut in cazul asta daca este in imposibilitate de plata... nu se poate derula activitatea...etc, sa ne treaca in somaj ca stiu foarte bine care este situatia , nu sunt comenzi , vanzari etc.
am intampinat o problema in ultima perioada a activitatii mele in munca, desi am facut un compromis la semnarea contractului pt muncitor necalificat cu toate ca atributiile mele depasesc aceasta "functie" exercitand activitatea de manager productie, supervisor plus putina gestiune in ultimele 2-3 luni nu mi-am "vazut" salariul, motivele : zapada foarte multa, conditii improprii de desf. a activitatii de prod. , ger, apa etc. cu toate ca prezenta cat si munca a fost din belsug. Ca solutie dupa o mica discutie cu administratorul (patronul) firmei , i-am cerut daca nu poate sa-mi ofere salariul cuvenit sa-mi ofere somajul macar , raspuns: nu se poate sa-mi incheie contractul ca sa pot beneficia de somaj , ca dansul nu mai poate angaja. Ce solutii imi puteti oferii...ca sa-mi inchid contractul sa pot beneficia de somaj ( macar sunt ceva bani, imi pot platii facturile lunare cu ei daca salariul nu l-am mai vazut...)
buna ziua, am si eu o nevoie de o informatie pt ca vreau sa stiu mai concret, miercuri seara am fost oprit de o patrula de politie locala , eram la volan , purtam centura , dansii m-au oprit pt depasire pe trecerea de pietoni, toata povestea s-a derulat astfel ... circulam pe blv. Republicii din localitate , din dreapta s-a incadrat un alt autovehicul, eu circulam cu o viteza de aprox. 42- 45km/h sunt incepator si nu ma risc sa ma avant in depasiri sau viteze mari , dar aici am fost nevoit sa-l depasesc oarecum... era liber din contrasens nu venea alt autoturism am semnalizat si dupa ce am trecut de trecerea de pietoni m-am inscris in depasire...am semnalizat revenirea pe banda mea...la cca 300 - 400 m patrula de politie din coltul in care se presupune ca am incalcat trecerea si legea...mai urma o intersectie ei fiind localizati in urmatoarea intersectie , ca distanta nu aveau de unde sa stie concret ca eu am depasit pe trecere , bineinteles nu erau dotati cu camera de filmat sau alt disp. m-au tras pe dreapta , dl. agent mi-a cerut actele la control , a privit catre centura care era pusa. a cerut asisgurare apoi si buletinul , le-a verificat apoi mi-a spus... stiti ce ati facut mai devreme , tinand permisul in maa... am rasp. nu stiu....- " ati depasit neregulamentar" pt aceasta se retine permisul .. a urmat o discutie contradictorie pt ca nu aveau nici un fel de dovada.. plus, nu au oprit martor sau altcv din cate m-am informat dupa aceea...mi-au completat PV. cu contraventia si amenda si mi-au eliberat dovada cu drept de circ. pt 15 zile. in procesul verbal la mentiuni tot dansul mi-a trecut obiectia mea .. a scris : " ma aflam dupa trecerea de pietoni" si gata. fara permis timp de 30 zile. ieri am fost la judecatorie pt contestatie , e prima oara cand ma opreste politia si cand am de-aface cu judecatoria si un avocat. o doamna draguta pe holul judecatoriei m-a intrebat ce doresc. i-am povestit intamplarea si s-a oferit sa ma ajute, am achitat onorariul dansei pt reprezentare .. etc tot ce trebuie in judecata , dansei i-am spus ca vreau sa contest PV. pt ca nu este corect. mi-a explicat mai multe . ce vreau sa stiu, pt ca azi urmeaza sa ma intalnesc cu dansa sa mergem la un grefier pt ca acesta sa-mi elibereze o dovada de contestare (presupun ca asa se numeste) ca sa-mi pot ridica permisul de la politie pana la definitivarea plangerii (cred) si obtinerea sentintei(daca e termenul corect) dansa mi-a spus ca au mai fost cazuri asemanatoare iar domnii agenti nu se prezinta la judecata. eu am martor , prietena care era cu mine in masina . si stiu si domnul cu masina pe care am depasito. cum trebuie sa fac , care este sirul evenimentelor ce ar mai trebui sa fac si cum decurge acest proces, sunt sanse sa-mi recuperez permisul?? va multumesc!