sunt la masa partajabila bunurile pe care pe calea actiunii in declararea simulatiei vreau sa dovedesc ca sunt bunuri proprii, insa ma interesa daca aceasta actiune suspenda partajul, pentru a nu intra apoi sub incidenta autoritatii lucrului judecat...?!?
Salutari cu stima tuturor..., sunt in proces de partaj, in faza de motivare a cererii de recurs..., urmeaza recursul, pot formula in momentul de fata o actiune in declararea simulatiei vizavi de anumite bunuri... si daca da, aceasta suspenda procesul de partaj...??? Multumesc anticipat...!!!
Salutari cu stima tuturor..., sunt in proces de partaj, in faza de motivare a cererii de recurs..., urmeaza recursul, pot formula in momentul de fata o actiune in declararea simulatiei vizavi de anumite bunuri... si daca da, aceasta suspenda procesul de partaj...??? Multumesc anticipat...!!!
Va multumesc pentru raspuns si-mi cer scuze pentru intarziere...!!!
Motivele de banuiala legitima le-as avea datorita anterioarei spete, (de incredintare a minorei) in care presedinta completului mi-a facut mai multe nedreptati dovedite si confirmate...!!!
multumesc frumos...!!! insa cineva, imi spunea ca ar fi posibil ca pe noul cod, cererea, sa-mi fie judecata de curtea de apel de care sunt arondat...!?!
Procesul meu de partaj a fost inregistrat in 31.10.2012, sunt la instanta de fond si in apel as vrea sa fac cerere de stramutare. Cererea de stramutare - procesul incepand pe vechiul cod - o inaintez la Inalta Curte la Bucuresti sau la Curtea de Apel din orasul meu...?!?
multumesc frumos de incurajari, sper sa nu fie desarte, imi poti detaila cata sau sa-mi spui acel articol din codul de procedura civila...? ce am citit eu se referea la motive nelegale...
Nu inca n-am facut recursul, pentru ca nu mi-a fost comunicata admiterea apelului facut de fosta sotie in care a castigat ea incredintarera minorei, inainte castigand eu la judecatorie. Minora si-a exprimat si la instanta de fond la judecatorie dorinta de a-mi fi incredintata mie, autoritatea tutelara a decis la fel, iar la tribunal in apelul facut de fosta sotie, completul de judecata din proprie initiativa a recereut reaudierea minorei in care la fel si-a exprimat dorinta de a-mi fi incredintata mie...!!! Dar culmea instanta a decis contrar celor dorite de minora care are 12 ani si...!!! Ce ma sfatuiti, ajutati-ma va rog, minora si cu mine suntem disperati si oripilati de aceasta decizie socanta...!!!