avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters207159

Activitate ContSters207159

Buna ziua
In anul 2008 am luat masina in leasing, am platit 2 ani dupa care nu am putut sa platesc si am ramas cu restante 5 rate facturate . Am predat masina de bunavoie,
Ce se poate intampla daca nu mai pot sa platesc? Mentionez ca firma este insolvabila, la inceputul contractului am lasat 2 BO in alb avalizate de administrator. In contractul de leasing nu apare administratorul ca fidejusor.
Sunt citat in calitate de faptuitor,si reclamant este fostul patron
Cum dovedesc ca i-am dat banii, nici el nu are cum sa dovedeasca ca nu i-am dat banii.
Doar marfa era vanduta la negru
Credeti ca eram in masura sa refuz patronului acest lucru?
Ramaneam fara serviciu.
Luam banii fara chitanta si la fel ii dadeam patronului
Da , recunoaste.... am uitat sa mentionez ca are relatii multe la politie,eu cred ca este o incercare de a ma forta sa recunosc ceva ce nu am facut.
Poate sa mearga la Tribunal cu aceste acuzatii ?
eu pot sa ma folosesc de faptul ca nu am avut carte de munca?
Buna ziua,
am lucrat fara carte de munca la o firma de distribuire alimente
Marfa luata din fabrica de productie era luata de mine cu aviz de insotire a marfii, dupa care eu o distribuiam astfel:o parte din marfa cu factura si chitanta si restul fara factura (la negru) .Banii incasati la negru erau predati de mine patronului direct , fara a avea dovada ca i-am dat banii respectivi. ( am avut incredere in el)
Acum dupa aproximativ 4 luni de la data de cand am plecat de la el am primit citatie de la politie sa ma prezint in dosar penal pentru frauda si inselaciune (pretext ca am furat eu banii pe marfa vanduta la negru , bani pe care i-am dat lui fara a avea dovada ca i-am dat .
Spuneti-mi va rog ce sa fac ? Ce poate sa imi faca daca eu nu am avut nici carte de munca ?
Multumesc anticipat pentru raspuns!