avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită leasing auto executare silita - persoana juridica
Discuție deschisă în Executare silită

leasing auto executare silita - persoana juridica

Buna ziua
In anul 2008 am luat masina in leasing, am platit 2 ani dupa care nu am putut sa platesc si am ramas cu restante 5 rate facturate . Am predat masina de bunavoie,
Ce se poate intampla daca nu mai pot sa platesc? Mentionez ca firma este insolvabila, la inceputul contractului am lasat 2 BO in alb avalizate de administrator. In contractul de leasing nu apare administratorul ca fidejusor.
Cel mai recent răspuns: ContSters210360 , utilizator 15:14, 9 Iunie 2011
Daca ati avalizat acele bilete la ordin, ele vor fi completate si investite cu formula executorie, urmand sa fiti executat pentru ele.
Atentie insa, in 5 zile de la data la care vi se va comunica somatia de executare intemeiata pe art. 62 din Legea 58/1934 trebuie sa faceti opozitie la executare daca firma de leasing va va cere mai mult decat ratele scadente pana la momentul predarii bunului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla executare? axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin avalizate eutheone eutheone Buna Ziua Ce se intampla cand Banca investeste biletele la ordin avalizate pentru a incepe executarea si ce masuri pot sa iau ... .sau cine ma poate ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita dietmarkrutsch dietmarkrutsch In 14-03-2014 am luat un Logan în leasing pe firmă. La semnarea contractului s-au completat parțial câteva bilete la ordin ”fără protest” în ... (vezi toată discuția)