Buna ziua
Ma aflu in urmatoarea situatie: anul trecut (2011) am nascut si am ales ca varianta de concediu crestere copil cea de 1 an. In mai 2012 s-a inplinit un an de la nasterea fetitei mele si am ales sa mai stau inca un an in concediu fara plata conform legii din 2011. Daca in acest al doilea an voi ramane insarcinata , pentru al doilea copil voi mai putea primi indemnizatia de crestere copil?
Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru raspuns .
Deci nu am nici o sansa sa mai primesc acest salariu. Angajatorul mi-a spus deja ca nu am dreptul.....dar speram sa nu fie asa.
va multumesc inca o data .
Momentan ma aflu in concediu crestere copil si conform ccmn 2007-2010 , art 51 litera c , ar trebui sa beneficiez de un salariu mediu pe unitate . Dar cum ccmn 2007-2010 nu mai este in vigoare si CCMN 2011-2014 nu exista , asta inseamna cu nu pot beneficia de acel salariu ?
Eu nu stiu sa fii negocial CCm la nivel de unitate .
Multumesc anticipat .
Buna ziua
Contract colectiv de munca unic la nivel national 2011-2014 nu exista sau nu a intrat in vigoare . Este adevarat ? Stiti ceva ?
Multumesc anticipat.
Buna ziua.Am urmatoare situatie: detin o firma - microintreprindere.Impozitul mi l-am stabilit ca fiind 3% din venit ( deci nu 16 % pe profit ) .Pana acum nu am desfasurat activitate de comert pe aceasta firma .Insa mi s-a oferit ocazia sa desfasor si aceasta activitate ( o am trecuta in codul CAEN - activ. secundara ) .Va dau un exemplu: achizitionez marfa cu 15000 lei si o vand mai departe cu 20000 lei .Rezulta un profit de 5000 lei .Intrebarea mea este : impozitul de 3% mi se va calcula din valoare de vanzare , adica din 20000 lei ????? ( din cate deduc eu acesta este venitul meu ).