Multumesc pentru raspunsuri.
Mai intreb ceva. Pentru intreprindere individuala este necesara o calificare pentru cel care o infiinteaza pentru domeniul in care va lucra, la fel cum este necesar in cazul PFA?
1. Care este diferenta `ntre PFA si intreprindere individuala? Ma intereseaza cat mai multe detalii, pentru ca am de luat o optat inte una si cealalta.
2. O persoana poate avea in acelasi timp si SRL (deocamdata suspendat) si PFA sau I.I.?
Multumesc
Multumesc mult pentru raspunsul prompt.
Desi corect ar fi sa fie luata in considerare legea valabila la data la care femeia anunta ca e insarcinata, pentru ca femeile isi fac si niste calcule in legatura cu drepturile pe care le au. Bine, aici e mai mult vorba despre indemnizatie, nu neaparat despre acest salariu
Oricum, multumesc inca o data.
Am inteles ca angajatorul este obligat sa acorde un salariu mediu pe companie angajatei, la nasterea copilului. As vrea sa stiu baza legala, pt a putea solicita, deoarece eu inca nu am auzit de vreun angajator care sa ofere acest drept femeilor de bunavoie. Va multumesc
Precizare: din cate am inteles e vorba despre un Contract colectiv de munca (sau asa ceva), care mai poate fi in vigoare sau nu, mai ales in conditiile noului Cod al muncii.