avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate Yaki

Activitate Yaki

Am vandut drepturile litigioase,parintilor mei,pt o iesire din indiviziune dupa ce mi-a fost admisa actiunea printr-o hotarare cu recurs..Intrebare:dupa ce parintii mei vor obtine hotararea definitiva poate sa -si treaca terenul pe numele lor imediat fara sa mai fie nevoie de mine?
Pana in anul 2009,matusa mea locuia intr-o camera,dintr-o casa stil vagon,la curte intr-un imobil din Buc.avand intrare si curte comuna cu o societate X in baza unui contract de inchiriere cu ICRAL.Societatea X in timp si-a insusit dreptul de titulari in contractele de utilitati(curent,apa),.matusa mea fiind nevoita sa plateasca bani pt a avea acces la aceste utilitati.Nu ar fi fost nici o problema daca ar fi platit atat cat ar fi consumat,dar societatea X i-a pretins sume mai mari in special la curent,drept pt care am facut petitie la ICRAL pt a cere aprobare de montare a unui contor pt energia electrica,dar nu am primit raspuns.Observand ca institutiile statului sunt impasibile,am facut cerere de cumparare a locuintei reusind in final dupa multe piedici birocratice si comuniste sa cumpar locuinta pt matusa mea.Problema acum este ca desii am cumparat locuinta care reprezinta 35% cota indiviza din imobil,precum tot atat si din partile de folosinta comune,cei de la A.F.I.dupa ce mi-au vandut,mi-au pus conditii sa imi fac bransamente de utilitati din strada fara ca prin lucrarile ce o sa le fac sa deranjez societatea X,fapt ce este imposibil.Mentionez ca,locuinta am cumparat-o in rate,iar pretul care trebuie sa-l platesc pt utilitati este aproape cat pretul pe care-l platesc pt locuinta in 15 ani,adica vre o 8000 lei.Nu pot sa va spun cate abuzuri au facut societatea X imreuna cu ICRAL,cu PMB si AFI,pt ca ar trebui sa scriu prea mult,insa cert este ca nu am atati bani pt utilitati si nu stiu ce sa mai fac,deoarece societatea le-a taiat.As dorii sa inaintez o actiune in instanta insa imi trebuie un avocat care sa vrea sa ma ajute cu adevarat,nu sa ma duca cu zaharelul si bineinteles ca o sa si platesc,nu?CINE CREDE CA MA POATE AJUTA II RAMAN RECUNOSCATOR,0767343865,Cornel
Răspuns la discuția Drepturi Litigioase
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Pot sa vand drepturile litigioase a unui proces in care mie ca reclamant mi s-a admis actiunea pe care am formulat-o pentru iesire din indiviziune a unui teren in care s-a dat solutia obtinand in acelasi timp un certificat de grefa prin care se consemneaza cele mentionate mai sus ? In cazul in care pot sa vand cine se judeca in continuare cu cealalta parte,eu sau cel care a cumparat drepturile litigioase ?