avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi Litigioase
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi Litigioase

Am vandut drepturile litigioase,parintilor mei,pt o iesire din indiviziune dupa ce mi-a fost admisa actiunea printr-o hotarare cu recurs..Intrebare:dupa ce parintii mei vor obtine hotararea definitiva poate sa -si treaca terenul pe numele lor imediat fara sa mai fie nevoie de mine?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:00, 30 Mai 2011
Da, deoarece au devenit proprietari sub conditie rezolutorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi litigioase Yaki Yaki Pot sa vand drepturile litigioase a unui proces in care mie ca reclamant mi s-a admis actiunea pe care am formulat-o pentru iesire din indiviziune a unui teren ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic de vz-cp dacmoto dacmoto Buna seara, Speta este urmatoarea: Intre A si B s-a incheiat un antectr de vz-cp asupra unui teren. La data la care s-a facut antectr B nu avea titlu de ... (vezi toată discuția)
Casa noastra, terenul altcuiva ionutelena ionutelena Socrii mei au cumparat in anul 1983 o locuinta impreuna cu terenul aferent.In aceea perioada nu se dadea voie sa se treaca mai mult de 250mp in act(socrii ... (vezi toată discuția)