avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate Liviu64

Activitate Liviu64

La pensionarea anticipata se i-a in calcul la stagiul total de cotizare realizat si perioada lucrata in conditii speciale de munca respectiv grupa II-a de munca ? Spre exempu eu am lucrat 37 ani, 7 luni si 11 zile din care 4 ani 2 luni si 23 zile in conditii speciale de munca, respectiv grupa a II-a. Se adauga la cei 37 ani, 7 luni si 11 zile perioada lucrata in conditii speciale de munca respectiv 1 an si 6 luni (4 ani x 4 luni) ?
Răspuns la discuția taxa prima inmatriculare
Doresc raspuns de la cei care au castigat acest proces la curtea de apel Bacau, daca cine a castigat acest proces la Bacau sa stiu daca sunt sanse . Am inteles ca depinde de la judet la judet, depinde de practicile fiecarei curti de apel.
Răspuns la discuția taxa de prima inmatriculare
stiu ,deocamandata ma documentez
mentionez ca masina am inscris-o in 07.06.2010 iar taxa am achitat-o in 03.06.2010 , care sunt sansele de recuperare ca am inteles ca dupa februarie 2010 este mai greu de recuperat ?
pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare, doresc sa stiu daca in afara de copia chitantei prin care ai platit taxa de prima inmatriculare mai trebuie si alte documente si daca cineva a recuperat aceasta taxa la tribunalul Bacau