avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare

pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare, doresc sa stiu daca in afara de copia chitantei prin care ai platit taxa de prima inmatriculare mai trebuie si alte documente si daca cineva a recuperat aceasta taxa la tribunalul Bacau
Cel mai recent răspuns: Liviu64 , utilizator 09:21, 16 Mai 2011
trebuia sa notificati fiscul inainte de a introduce actiunea
stiu ,deocamandata ma documentez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare chitanta taxa de prima inmatriculare vennonah vennonah Buna ziua! Vreau sa dau statul in judecata pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare, dar nu mai am chitanta care atesta faptul ca am platit aceasta taxa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ContSters276572 ContSters276572 Se mai poate recupera taxa auto pentru o masina inmatriculata in Romania in 2010? Aici ma refer la actiune in instanta; dispun de toate documentele necesare. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)