avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare Taxa Auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare Taxa Auto

Se mai poate recupera taxa auto pentru o masina inmatriculata in Romania in 2010? Aici ma refer la actiune in instanta; dispun de toate documentele necesare. As dori sa stiu care ar fi pasii de urmat. Cu multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: constantin pricope , utilizator 11:51, 25 Februarie 2013
Am depus si eu, in ianuarie 2013 la Tribunalul Neamt actiune pentru recuperarea taxei auto si primul termen fixat este in ianuarie 2014. Se vede aglomerarea instantelor. Pana atunci imi trece cheful de recuperare.
Pentru HedwigB, pentru inceput cereti restituirea de la Administratia Financiara, unde depuneti cerere insotita de copia chitantei de plata, decizia de impunere, copie carte tehnica, Dupa ce primit raspunsul in 30 de zile va adresati tribunaluliui din jud. de domiciliu cu actele mentionate mai sus, plus raspunsul de la finante.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedarea taxei de prima inmatriculare danaeugen danaeugen cum obtin retrocedarea taxei de prima inmatriculare? (vezi toată discuția)
Taxa auto smiley82 smiley82 Buna ziua! Am o mica intrebare privind taxa de poluare: am platit aceasta taxa in noiembrie 2010 si voiam sa stiu si eu daca mai am vreo sansa sa o recuperez? ... (vezi toată discuția)
Reuperare taxa auto 2010 nidac nidac Buna ziua, In ianuarie 2013 am solicitat in instanta recuperarea taxei auto (2061 Ron) platita in 2010 pentru un autoturism nou Ford Focus. Deoarece nu mai ... (vezi toată discuția)