avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate ioneugen

Activitate ioneugen

Va rog sa ma indrumati si pe mine ce trebuie sa fac pentru marirea pensiei alimentare incepind cu anul 2011 de cind sa marit salariul minim pe economie ,in prezent primesc 150ron,si daca imi trebuie neaparat avocat fiind intro situatie mai dificila.

Va multumesc anticipat!
Am aflat locul unde lucreaza fosta sotie in italia ,firma si adresa firmei.adresa unde locuieste ea dar nu stiu daca lucreaza legal sau ilegal .ce trebuie sa fac daca cunosc aceste adrese.
Multumesc pentru sfaturile date mai exista in romania buni romani si oameni cu suflet.
Va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarea problema:
Dupa terminarea divortului si incredintarea copilului legea a stabilit ca sotia sa ii plateasca copilului o pensie de 150ron de oare ce sotia nu sa prezentat la divort si stabilirea copilului la nici o infatisare si neavind o dovada de la locul unde lucreaza in italia sa stabilit aceasta pensie, va rog sa ma indrumati si pe mine cum sa fac si cum pot cere in italia sa mi se trimeata o copie a contractului unde lucreaza si vanitul care il are .Va multumesc anticipat! astept raspuns.:(