avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... RECALCULAREA PENSIEI ALIMENTARE COPIL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

RECALCULAREA PENSIEI ALIMENTARE COPIL

Am aflat locul unde lucreaza fosta sotie in italia ,firma si adresa firmei.adresa unde locuieste ea dar nu stiu daca lucreaza legal sau ilegal .ce trebuie sa fac daca cunosc aceste adrese.
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 22:16, 16 Mai 2011
Actiune in instanta..
Dar procedura cu strainatatea este complicata si spuneti ca nici nu stiti daca este angajata legal. Consultai un avocat care va poate sfatui cum puteti simplifica lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei alimentare! popob popob sora mea e divortata si a ramas cu copilul de 11 anisori. acum sora mea doreste majorarea pensiei alimentare. ea nu stie unde mai lucreaza tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mariapopa1975 mariapopa1975 Cum pot obliga fostul sot sa plateasca pensie alimentara daca acesta e in alta tara(italia)dupa venitul de acolo?Mentionez ca acesta plateste pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copii catalina45 catalina45 am doi copii. In anul 2009 am divortat de sotul meu.Fiecare am luat un copil spre crestere si educare. Am cazut de comun accord sa nu avem pretentii materiale ... (vezi toată discuția)