avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate liviu-daniel

Activitate liviu-daniel

Răspuns la discuția Solicitarea demisie
Multumesc pentru raspunsuri.
Avand in vedere faptul ca la nivel zonal conducerea este reprezentata de acest director,care nu este prea dornic sa discute, singura solutie ar fi contactarea persoanelor de la nivel central insa cel mai probabil se va ajunge la ITM.
Un autovehicul destinat transportului de marfuri speciale, ramane blocat pe traseu.Se informeaza persoanele responsabile din cadrul firmei careia ii apartine autovehiculul, dar acestea nu ofera un raspuns.
Soferul reuseste sa gestioneze situatia, iar prin mijloace proprii este ajutat de doua echipaje apartinand Ministerului de Interne sa revina pe carosabil si sa isi continue cursa in timp util, fara costuri suplimentare.
A doua zi, soferului ii este ceruta demisia de catre o persoana din cadrul firmei, la ordinul directorului care nu era prezent fiind plecat din oras. Nu ii se prezinta argumente pentru aceasta decizie si ii este refuzat acesul in cladirile ce apartin companiei.
Din punctul meu de vedere cel care ar fi trebuit sa ii dea demisia este chiar directorul pentru ca nu a dat dovada de profesionalism si nu s-a asigurat ca exista proceduri clare ce trebuie urmate in situatii de criza, ce sa mai vorbim de modul in care isi trateaza subalternii.
As dori din parte dumneavoastra un punct de vedere, se poate apela la ITM sau sa se ia legatura cu persoane de la sediul central (Bucuresti) al companiei multinationala).

Multumesc
A fost ceva mai complicat .
Voi vedea ce va decide instanta pe 16 septembrie.
Va multumesc inca odata pentru raspunsurile oferite .
Am inteles.
Un alt aspect ar fi legat de data , accidentul s-a petrecut in martie 2013 , dova de retinere a permisului este data cu martie 2012 , procesul verbal a fost datat cu martie 2012 eu am refuzat sa il semnez, iar cand l-am primit prin posta se vede cum din cifra 2 este facut un 3 cu un pix care are o nuanta un pic mai deschisa, ma poate ajuta acest lucru ?
Va multumesc pentru timpul acordat.
Da , prin procesul verbal de contravenţie s-a constatat săvârşirea unui număr de contravenţii, iar agentul constatator a aplicat o singură sancţiune.
Potrivit disp. art. 10 din O.G. 2/2001, dacă aceeaşi persoană a săvârşit mai multe contravenţii, sancţiunea se aplică pentru fiecare contravenţie.
Buna ziua ,
Am fost implicat intr-un accident rutier usor pe aleea de acces a unui supermarket ,in procesul verbal este mentionat acest lucru insa sanctiunea se aplica art. 135/f din OUG 195/2002 pentru neacordare de prioritate si contraventia 101/ 3/ a 195/02 , ne fiind nimic mentionat de stationarea pe aleea de acces ,acesta fiind o contraventie conform art.143 lit. d din HG 1391/2006 .

Pot cere in acest caz nulitatea procesului verbal ?