avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate zaNNy

Activitate zaNNy

Răspuns la discuția Exista vre-o sansa de recuperare?
Buna ziua , astazi am primit pe card suma de 15 lei de la respectivul.Pot folosi si aceasta dovada la plangerea penala ?Adica el a achitat doar 15 lei din pretul total 400, si pot demonstra cu o factura de la compania de livrari ca acesti bani nu sunt pentru transport (daca acesta ar pretinde ceva de genu) deoarece plata transportului a suportato acesta.Va multumesc pentru raspunsurile primite.
Aici aveti dreptate, dar pot aduce un martor (coleg) care a fost cu mine in momentul impachetarii si in momentul trimiterii acestuia.Ar fi de folos?
Am gasit in calculator arhiva de la yahoo messenger in care am toata convorbirea purtata cu acesta. Ajuta la ceva?
Buna ziua.
Am pus spre vanzare un telefon, in cateva zile am fost contactat de o persoana ,care parea interesata de acest produs, mia propus sa vin sau sa trimit pe cineva in Hunedoara (domiciliul respectivului) fiind din Botosani nu am pe nimeni pe acolo. In final am cazut de comun acord ca eu sa trimit telefonul , ca el sa il poata verifica, si dupa sa imi transfere banii untr-un cont bancar.Dupa primirea telefonului , acesta nu sa tinut de cuvant.
Am doar actul prin care se atesta ca am trimis catre acesta un colet.
Ar exista o modalitate prin care sa-mi pot recupera telefonul/banii?
prejudiciul adus se aproximeaza la 400 lei .
Multumesc.