avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate szaszsatolta

Activitate szaszsatolta

Discuție Concediu
Daca un angajat este in concediu medical mai mult de 1 luna de zile,
nu are drept de concediu de odihna pe aceasta perioada ? Cu zilele de concediu medical se diminueaza concediul de odihna ?

Cu stima
Szasz
Discuție Ce drept are ?
Daca se pune un afis in care se solicita unei persoane sa prezinte niste acte alflate in custodia lui ,dar acest afis nu este semnat de nimeni . Ce valoare are acest act ?
Se poate trage la raspundere fara sa fie specificat cine solicita acest lucru ?

Cu stima

Răspuns la discuția Legea permite ?
Actul semnat de chirias pote fi considerat nul ?
Răspuns la discuția Legea permite ?
Chiriasi semneaza in locul proprietatilor tabelul pentru dembransare de la sistemul de incalzire centralizata
Discuție Legea permite ?
Un chirias fara imputernicire legala poate semna acte de interes comun in bloc in locul proprierarului ?
Daca a semnat , ce consetinte sau urmari poate avea .

Multumesc .
Stau intr-un bloc de garsoniere cu 42 ap,pentru repartizarea unori cheltueli este nevoie de suprafata utila a locuintei.Pe lista de consum a aparut la fiecare apartament suprafata utila ce ma surprinde ,sunt 22 de apartamente tip colt care sunt identice si 20ap tip bara identice .La cele 42 ap sunt 25 de feluri de suprafete ,desi ar trebui sa fie doua tipuri una pentru tip bara si una pentru tip colt nu ?
Impozitul si toate cheltuelile aferente suprafetei platim aiurea, pentru ca cei care au facut contractele de vinzare cumparare nu stiau ca intrun bloc tip nu pot fi atata feluri de suprafete ! Ce putem face ?
Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Legal ?
CRED CA VREA SA PROFITE DE DEDUCERI PARCA AR FI FACUT EL CHELTUELILE IN BLOC

CU STIMA
Discuție Legal ?
Am vandut acum trei ani un spatiu (uscatoria) din bloc unei persoane fizice ,din bani primiti am facut renovari in bloc .Proprietrul uscatoriei vine acum sa-i dam copii dupa facturile pe ce am cheltuit bani primiti pentru ca are nevoie pentru calcularea impozitului . Ce drept are el asupra banilor ce si cum am cheltuit noi . acest l;ucru este legal ?

Multumesc anticipat
Daca o persoana care a lucrat pana in anul 1994 in Romania ,si acum e plecat din tara , nu sa prezentat la casa de pensii pentru scanrea cartii de munca ,acest lurcru se mai poate face ulterior si sub ce forma ?

Multumesc anticipat !