avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legal ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legal ?

Am vandut acum trei ani un spatiu (uscatoria) din bloc unei persoane fizice ,din bani primiti am facut renovari in bloc .Proprietrul uscatoriei vine acum sa-i dam copii dupa facturile pe ce am cheltuit bani primiti pentru ca are nevoie pentru calcularea impozitului . Ce drept are el asupra banilor ce si cum am cheltuit noi . acest l;ucru este legal ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: szaszsatolta , utilizator 13:34, 11 Noiembrie 2011
Nu are nici un drept sa ceara socoteala asociatiei de proprietari cum au hotarat si au cheltuit suma provenita din vanzarea uscatorului.
Dupa 3 ani ce impozit i se calculeaza dansului ?
CRED CA VREA SA PROFITE DE DEDUCERI PARCA AR FI FACUT EL CHELTUELILE IN BLOC

CU STIMA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare uscatorie bloc spiridus spiridus Buna seara ! Doresc si eu o baza legala in care se specifica faptul ca, o uscatorie lipita de un apartament, nu poate fi vanduta decat impreuna cu acel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am achizitionat de curand o uscatorie. problema e ... garetbora garetbora Buna ziua. Am achizitionat de curand o uscatorie. Problema e ca nu am racordare la apa si canalizare. Iar conductele de apa si canalizare nu trec prin perete ... (vezi toată discuția)
Uscatorie meli09 meli09 Va rog, daca puteti sa ma ajutati in vederea rezolvarii unei probleme legate de uscatoria blocului.Locuiesc intr/un bloc cu apartamente cu 3 respectiv 4 ... (vezi toată discuția)