poate nu m-am expimat corect Cum este posibil sa sa execute o lucrare in cazul de fata reparatia acoperisului fara instiintarea proprietarilor din acest bloc ?? cum este posibil asa ceva ????
da motoul este spus de cel mai mare filozof al tuturor timpurilor si pe langa asta mai era si matematician , fizician , psiholog , va las pe dumneavoastra sa ghiciti cine este:)
domnilor dacal ucrarea trebuia adusa la cunostinta proprietarilor ca asa spune legea eu tocmai asta vreau sa spun ca nu ni s-a adus la cunostinta costul lucrarii
sunt convins ca asa a spus legiuitorul ca administratorul este obligat prin lege si este responsabilitatea lui de buna functionare a imobilului , dar legiuitorul nu cred ca a spus ca administratorul sa faca fara sa se consulte cu beneficiarii lucrarii , nu cred ca are puterea de a lua decizii de capul lui . nu credeti??
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces la cerere,la orice document al acesteia
sa primeasca explicatii cu privire la calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari si,eventual sa o conteste la presedintele asociatiei de proprietari in termen de 10 zile de la afisarea listei de plata
Presedintele asociatiei de proprietari este obligat sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
nimic din ce spune legea din cele doua paragrafe mai sus mentionate nu au fost indeplinite sau efectuate de catre administrator
o intrebare nu este intrebare daca nu are semnul ???? la sfarsitul acesteia din aceasta cauza am si repetat postarea vi se pare logic si gramatical????
noua locatarilor nu ni s-a adus la cunostinta costul lucrarii sa nu mai zixc ca noi nici nu am fost informati , doar am vazut ca trebuie sa platim ce frumos din partea lor nu este asa??