avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc????? stie cineva????

va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un locatar , nu s-a facut sedinta , nu s-au strans semnaturi, nu a facut un studiu sa prezinte mai multe oferte locatarilor , in schimb ne-am trezit la avizier ca la intretinere trebuie sa platim reparatia acoperisului , asa cu japca . va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu acesta imensa ne
Cel mai recent răspuns: ionutosho , utilizator 01:04, 19 Mai 2011
Administratorul nu trebuie sa va anunte, el este obligat prin lege sa se ocupe de intretinerea in stare de functionare a imobilului, cu tot ce tine de aceasta. Mai mult ofertele nu se prezinta locatarilor, el cere mai multe oferte si o alege pe cea mai convenabila, raport calitate-pret. D-voastra doar platiti si aveti dreptul sa vedeti toate documentele care au stat la baza acestei lucrari, prezentandu-va la administratie si solicitand acest lucru.
multumesc mult un raspuns mai potrivit nici ca se putea, dar daca administratorului i se trezeste lui intr-o zi ca peretii dupa casa scarii nu au o culoare potrivita si vine si zugraveste ca nu ii place lui culoare dupa pereti tot asa procedeaza ?
Nu trebuie sa va mai spun ca acum exagerati. Nu se compara situatiile!
Probabil ca administratorul acolo unde activeaza face treaba de capul lui ca si locatarii care scriu pe forumul asta adica fara citeasca unele reguli legi etc.
De ce postati aceeasi intrebare de mai multe ori?


Administratorul face ce ii spune presedintele iar presedintele stabileste cu comitetul executiv.
Comitetul executiv este ales de adunarea generala sa reprezinte vointa acestora.
Daca administratorul s-a apucat sa stranga banii insemna ca s-a discutat in comitet si presedintele l-a pus sa stanga banii.

Daca sunt baiati destepti se apuca sa stranga banii din timp inainte sa aiba o oferta concreta
Daca era asa de capul lui se lua presedintele de el asa cum o sa se ia si de dv moderatorii ca postati acelasi subiect in mod repetat si ca postati mesaje cu citate goale.
Evident ca la un moment dat in comitet se vor prezenta mai multe oferte iar apoi in functie de transparenta care exista acolo se va prezenta decizia si oferte si adunarii generale.
Puteti face o cerere catre presedintele asociatiei si o sa va raspunda la intrebarile care le-ati postat aici pe forum.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
w_v_w_v, utilizator
Lucrarea de reparatie terasa ,datorita pretului de cost apreciabil,obligatoriu trebuie sa fie cunoscuta anterior executarii de catre proprietari
Problema referitoare la culoare..este de actualitate
La o asociatie vecina noua ,la un imobil cu 4 scari fiecare scara a ales culori diferite stridente care face un aspect de tabla de sah multicolora
Asteptam cu interes sanctiunile primariei care au incheiat proces verbal prin care au sanctionat atat asociatia de proprietari cat si presedintele de asociatie

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc ionutosho ionutosho va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un ... (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata asociatia de proprietari-reparatii acoperis AndreiCalin1982 AndreiCalin1982 Buna, va scriu in legatura cu o problema cu asociatia de locatari. Locuiesc la etajul 4 iar acoperisul este stricat,pur si simplu izolatia este rupta de pe ... (vezi toată discuția)