avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc????? stie cineva????

va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un locatar , nu s-a facut sedinta , nu s-au strans semnaturi, nu a facut un studiu sa prezinte mai multe oferte locatarilor , in schimb ne-am trezit la avizier ca la intretinere trebuie sa platim reparatia acoperisului , asa cu japca . va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu acesta imensa ne
Cel mai recent răspuns: ionutosho , utilizator 01:04, 19 Mai 2011
domnilor dacal ucrarea trebuia adusa la cunostinta proprietarilor ca asa spune legea eu tocmai asta vreau sa spun ca nu ni s-a adus la cunostinta costul lucrarii
Aveti un moto foarte inspirat pentru dumenavoastra.Va caracterizeaza perfect !

Se pare ca nu ne intelegem si dv trageti concluziile care va convin.
Vedeti ca aici
www.avocatnet.ro/con ...
sunt postate de doamna Elga50 documentatia neceara.
Apucati-va de citit de la legislatia de baza in jos!

Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
w_v_w_v, utilizator
da motoul este spus de cel mai mare filozof al tuturor timpurilor si pe langa asta mai era si matematician , fizician , psiholog , va las pe dumneavoastra sa ghiciti cine este:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc ionutosho ionutosho va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un ... (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata asociatia de proprietari-reparatii acoperis AndreiCalin1982 AndreiCalin1982 Buna, va scriu in legatura cu o problema cu asociatia de locatari. Locuiesc la etajul 4 iar acoperisul este stricat,pur si simplu izolatia este rupta de pe ... (vezi toată discuția)