avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc????? stie cineva????

va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un locatar , nu s-a facut sedinta , nu s-au strans semnaturi, nu a facut un studiu sa prezinte mai multe oferte locatarilor , in schimb ne-am trezit la avizier ca la intretinere trebuie sa platim reparatia acoperisului , asa cu japca . va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu acesta imensa ne
Cel mai recent răspuns: ionutosho , utilizator 01:04, 19 Mai 2011
eu il cunoscdoar pe administrator habar nu am cine este presedintele si cum arata iar cu adunarea generala cine ziceati ca face parte????
Ziceam in partea cealata
Cum cine face parte din adunare?????????
Toti locatarii din asociatia respectiva iau parte la adunare cu exceptia celor care nu au facut cumva cerere sa se retraga din asociatia de proprietari.

@goe_07
Lucrarea de reparatie terasa ,datorita pretului de cost apreciabil,obligatoriu trebuie sa fie cunoscuta anterior executarii de catre proprietari


Zau !!
Unde zice ca trebuie obligatoriu sa se stie pretul dinainte?

Daca s-a constat ca trebuie facuta lucrarea pana gasim citeva oferte si ce trebuie facut mai bine ne apucam sa stangem bani.

@goe_07
Problema referitoare la culoare..este de actualitate
La o asociatie vecina noua ,la un imobil cu 4 scari fiecare scara a ales culori diferite stridente care face un aspect de tabla de sah multicolora
Asteptam cu interes sanctiunile primariei care au incheiat proces verbal prin care au sanctionat atat asociatia de proprietari cat si presedintele de asociatie



Care problema la culori?
Initiatotul subiectului spunea de o situatie ipotetica.
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2011
w_v_w_v, utilizator
logica imi spune in felul urmator : acoperisul blocului are problema , domnul administrator trebuia sa vina frumos si sa afiseze la bloc la noi sa se faca sedinta sa ne aduca la cunostinta ca acoperisul are prob, si ca trebuie reparat si trebuia sa discute cu noi locatarii pentru ca noi locuim aici nu el sau presedintele nu stiu care si alte legi facute interpretativ ca admin nu trebuie sa ne anunte si ca el are obligatia prin lege ....... in fine ........ nici nu m mir ca Romania este asa cum este
noua locatarilor nu ni s-a adus la cunostinta costul lucrarii sa nu mai zixc ca noi nici nu am fost informati , doar am vazut ca trebuie sa platim ce frumos din partea lor nu este asa??
Stimate domn, daca intrebam fiecare vecin o sa vedeti ca fiecare are alta parere in privinta acestui acoperis, ca sa ne legam de exemplul d-voastra. Credeti-ma ca nu s-ar mai ajunge la nici o concluzie, ar fi un haos, din acest motv legiuitorul a zis ca aici trebuie facut asa si basta! Altfel, va spun din experienta, trece si Revelionul si tot nu ati fi ajuns la vreo concluzie.

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc ionutosho ionutosho va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un ... (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Actionare in judecata asociatia de proprietari-reparatii acoperis AndreiCalin1982 AndreiCalin1982 Buna, va scriu in legatura cu o problema cu asociatia de locatari. Locuiesc la etajul 4 iar acoperisul este stricat,pur si simplu izolatia este rupta de pe ... (vezi toată discuția)