=D>=D>=D>
Incantator!
Multumim maestre!=D>=D>=D>
...si inca o data constatam ca suntem impotenti...si(sau)lipsiti de incredre in sistemul nostru legislativ...sau(si)lasi...Biserici sunt peste tot in lume si in toate se tin slujbe.Nu conteaza cat de multe sunt si carui cult aprtin,respectul pentru cetatean conteaza,de aceea,slujbele se tin in biserici si nu pe langa ele,clopotele au un nivel de decibeli care nu este vatamator auzului,credinciosii se bucura de respectul tuturor pentru ca nu deranjeaza pe nimeni.
Urmaresc cu interes de ceva timp postarile pe acest site si ma intreb(zambind):oare u.b.i.k.ce parere are?te astept, maestre ,cu un comentariu,cu o solutie(?!)sau macar cu un sfat.:)
Buna seara,
Si iata intrebarea mea:
ce Cod Caen trebuie sa aiba o societate comerciala care sa presteze servicii catre terti?
Si daca da,de unde trebuie incept si cu ce pentru a putea intra in drepturi?Unde trebuie mers si care sant pasii de urmat?
Am nevoie de ajutor!
Caz concret :mama cu handicap si pensie de 240 lei(divortata legal)moare si lasa in urma doi minori,unul surdo-mut in varsta de 17ani si celalalt in varsta de 14ani.
Dupa decesul mamei,de copii se ingrijeste fosta ei cumnata(sotia fratelui)care la randul ei este si ea vaduva si cu 4copii.
Inrebare:copii,cei doi,au dreptul la pensie de orfan?si daca da,care sant pasii de urmat?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
detin un touareg inscris pe numele meu in Be,acolo rezident fiind.masina este omologata 3+1 camioneta.intrebarea mea este:daca vreau sa o inscriu in Ro voi plati taxa de mediu pentru camioneta?
(masina fiind camioneta la origine)
multumesc anticipat pt orice raspuns sau opinie.
Buna seara,am revenit si mai am cateva intrebari(nu am nici o intentie nu va pun rabdarea la incercare,deci...scuze pentru nestiinta).1.o masina second hand adusa spre vanzare in Romania(chiar daca e fabricata in Ro)este supusa unui timp limita necesar inregistrarii ei in circulatie?2.sa inteleg ca cea mai convenabila forma de soc.comerciala este s.r.l.(exceptand raspunderea limitata,care,indiscutabil,este f importanta)?3.este,in lege,o limita max. de varsta impusa ptr a putea functiona ca si administrator(?)al societatii?
Multumesc ,acum,ca persoana fizica autorizata(nu srl)pot lucra cu un contract de consignatie?poate ca pun intrebari prostesti,dar este singurul fel in care pot sa ajung la raspunsul cel bun,nu?
Multumesc mult Maria,si mai ales multumesc pentru atentionare-voi reveni in curand cu o cerere de consultanta la d-voastra pentru amanunte.In alta ordine de idei,care ar putea fi cea mai avantajoasa forma de societate comerciala care sa aiba o astfel de activitate/?cea mai ieftina,care sa plateasca impozite mici,care sa nu implice contabilitate multa .
Am incercat sa gasesc in legislatie care sant conditiile in care pot sa infiintez o societate comerciala care sa-mi poata permite o astfel de activitate dar...nu am reusit sa ma dumiresc,#-odimpotriva.Ma poate cineva ajuta?Multumesc anticipat.