avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vw touareg camioneta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vw touareg camioneta

detin un touareg inscris pe numele meu in Be,acolo rezident fiind.masina este omologata 3+1 camioneta.intrebarea mea este:daca vreau sa o inscriu in Ro voi plati taxa de mediu pentru camioneta?
(masina fiind camioneta la origine)

multumesc anticipat pt orice raspuns sau opinie.

Alte discuții în legătură

Radiere si reinmatriculare flavius84 flavius84 am inmatriculat acum 3 ani in ro o masina din it ,nu am recuperat taxa si acuma vreau sa o radiez si sa o inscriu din nou in it pt ca sunt probleme cu numere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina grad handicap 1 bogdan666 bogdan666 Salut, Vreau sa inscriu o masina adusa din Anglia am o ruda care are gradul 1 de handicap locomotor insa nu poseda permis de conducere, as vrea sa inscriu ... (vezi toată discuția)
Schimbare rezidenta -ce trebuie sa fac? ioana_bucuresi ioana_bucuresi Buna Seara, Ma puteti ajuta cu un raspuns la intrebarea: ,,ce trebuie sa fac/declar in Romania la schimbarea rezidentei,,? Care sunt pasii , ce am de ... (vezi toată discuția)