avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere si reinmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere si reinmatriculare

am inmatriculat acum 3 ani in ro o masina din it ,nu am recuperat taxa si acuma vreau sa o radiez si sa o inscriu din nou in it pt ca sunt probleme cu numere romanesti.intrebarea e cand am sa vreau sa o inscriu inapoi in romania va trebui sa platesc din nou taxa?asta poate fi desigur si peste 5-6 ani.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 11:44, 6 Martie 2015
Daca doriti sa o inmatriculati in Italia se va radia si se va restitui taxa pentru emisiile poluante achitata, in baza unei cereri depusa la Finante .
Cand veti dori a o reinmatricula in Romania se va achita timbrul de mediu, daca se va numi la fel sau daca va mai exista la acel moment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere si reinmatriculare flavius84 flavius84 am inmatriculat in ro o masina din it acuma 3 ani am platit taxa de prima inmatriculare si nu am recuperato.acuma masina sunt nevoit sa o radiez din ro si sa o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto dubla ro+at 0076MM 0076MM Buna ziua, Detin un autoturism care este inmatriculat in Romania din 2010. M-am mutat intre timp in Austria si sunt nevoit sa imi inmatriculez masina ... (vezi toată discuția)