avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere si reinmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere si reinmatriculare

am inmatriculat in ro o masina din it acuma 3 ani am platit taxa de prima inmatriculare si nu am recuperato.acuma masina sunt nevoit sa o radiez din ro si sa o inmatriculez inapoi in it..cand o sa reinmatriculez masin in ro trebuie sa platesc din nou taxa de prima inmatriculare?

Alte discuții în legătură

Radiere si reinmatriculare flavius84 flavius84 am inmatriculat acum 3 ani in ro o masina din it ,nu am recuperat taxa si acuma vreau sa o radiez si sa o inscriu din nou in it pt ca sunt probleme cu numere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto dubla ro+at 0076MM 0076MM Buna ziua, Detin un autoturism care este inmatriculat in Romania din 2010. M-am mutat intre timp in Austria si sunt nevoit sa imi inmatriculez masina ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare masina in romania dupa radiere DanielCI DanielCI Situatia este urmatoarea: Detin o masina cumparata din Romania in 2007, a fost inmatriculata in Ro, apoi dupa 3 ani inmatriculata in Germania pe numele meu si ... (vezi toată discuția)