avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reinmatriculare masina in Romania dupa radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reinmatriculare masina in Romania dupa radiere

Situatia este urmatoarea:
Detin o masina cumparata din Romania in 2007, a fost inmatriculata in Ro, apoi dupa 3 ani inmatriculata in Germania pe numele meu si acum as dori sa o reinmatriculez inapoi in Ro tot pe numele meu (deci fara nici o schimbare de proprietar).
Intrebarea este: Stie cineva ce acte, cat costa, daca trebuie platita taxa de mediu in aceste conditii? Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns!

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare marietaiordan marietaiordan Am citit despre cazul unor persoane care au recuperat taxa de prima inmatriculare pentru masinile lor si as vrea sa stiu daca eu mai pot face ceva in acest ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare dupa export/import antispam antispam Buna ziua. Am urmatoarea dilema: momentan sunt rezident in Belgia si doresc sa imi cumpar o masina din Romania. Statul belgian te obliga sa inmatriculezi ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina in strainatate elenaliliana2012 elenaliliana2012 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu demersurile legale pentru urmatoarea situatie, am un autoturism luat in leasing al carui utilizator era firma ... (vezi toată discuția)