Nepoata mea locuieste in sectorul 2,doresc sa ii pregatesc dosarul pentru a beneficia de indemnizatia legala -crestere copil
Daca puteti sa ma ajutati cu urmatoarele informatii:
1. ce documente trebuie sa contina acest dosar(tatal copilului este cetatean britanic)
2. perioada legala de depunere dosar
-cele 126 zile de concediu de sarcina si lauzie.- se implinesc la sf. lui septembrie .
-nepoata mea va pleca in Anglia pentru a-si inregistra copilul si nu se va mai intoarce in RO in urmatoarea perioada
- legal, se poate intocmi vreun document pentru a depune eu dosarul la sectorul 2 (in termenul stabilit de lege.)
3. adresa unde trebuie sa depun acest dosar
Am depus toate documentele pentru un imprumut de la banca.
La dosar exista inclusiv registrul de incasari si plati la 30.06.2012.
#-oDe la banca mi s-a spus ca acest registru la 30.06.2012 trebuie stampilat de Administratia Financiara . I-am informat ca am contract de contabilitate cu o firma autorizata si am avut rambursare TVA,dar nimeni nu mi-a spus ca trebuie sa am stampila de la Adm.financiara pe aceste registre !?
Puteti sa imi dati baza legala prin care sa cer oficial la Adm. financiara sa imi semneze acest registru de incasari-plati la 30.06.2012?#-o
Sotul meu a murit acum 2 ani,nu am facut succesiunea la notariat atunci deoarece actele pentru succesiunea apartamentului ( mostenitori ,eu si fiica mea ) 1400-1700 LEI...mi se pare f. mult pt. 1 apartament cu 4 camere in zona Muncii.
Cum se calculeaza aceste taxe si cat reprezinta onorariul unui notar pt. un astfel de serviciu ?
Exista alternativa sau notariat care sa perceapa taxe mai mici ?Va multumesc