avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Stampilare registru incasari plati -PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Stampilare registru incasari plati -PFA

Am depus toate documentele pentru un imprumut de la banca.
La dosar exista inclusiv registrul de incasari si plati la 30.06.2012.
#-oDe la banca mi s-a spus ca acest registru la 30.06.2012 trebuie stampilat de Administratia Financiara . I-am informat ca am contract de contabilitate cu o firma autorizata si am avut rambursare TVA,dar nimeni nu mi-a spus ca trebuie sa am stampila de la Adm.financiara pe aceste registre !?
Puteti sa imi dati baza legala prin care sa cer oficial la Adm. financiara sa imi semneze acest registru de incasari-plati la 30.06.2012?#-o
Cel mai recent răspuns: ANAPANTELICA , utilizator 21:29, 31 August 2012
Conform Anexei nr.2 "Normele specifice de intocmire si utilizare a documentelor financiar- contabile"la Ordinul MEF nr.3512/2008,RJIP se intocmeste intr-un singur exemplar si trebuie,inainte de a fi utilizat; numerotat,snuruit ,parafat si inregistrat la organul fiscal teritorial.Cred ca ati depus o copie a registrului,care probabil nu contine si coperta cu nr.de
inregistrare si stampila Adm.financiare.Nu este exclus ca in normele bancii se fie prevazut a se depune copie a RJIP cu stampila Adm.Financiare.Nu exista o baza legala pentru solicitarea mentionata.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru jurnal incasari plari si registru jurnal felisana felisana Buna ziua! Referitor la inregistrarea RJIP si registru inventar la organul fiscal teritorial, imi puteti spune si mie exact cam ce compartiment se ocupa cu ... (vezi toată discuția)
Neinregistrarea registrului jurnal de incasari si plati la finante ContSters42711 ContSters42711 Ce se poate intampla daca un Registru Jurnal de incasari si plati nu a fost inregistrat la Finante, cum ar trebui procedat pentru evitarea platii amenzii si ... (vezi toată discuția)
Venitul brut include tva? tmarius1 tmarius1 Buna ziua, Sunt PFA cu norma de venit si platitor de TVA. Am inteles ca OUG 125 prevede ca in cazul ca depasesc un venit anual brut de 100.000 euro, sunt ... (vezi toată discuția)