eu sunt de buna credinta, insa ma gandesc la ce e mai rau, daca el nu recunoaste ca a luat masina(masina fiind parcata in parcare la mol, parcare supravegheata video) si isi cere banii inapoi eu ce ar trebui sa fac?
buna seara, cred ca am facut o mare prostie, mai explicit:
este vorba de un autovehicul la care eu am corpus iar mama mea are animus, am cazut de acord cu ea sa-l vindem( mentionez ca eu nu am imputernicire din partea ei) m-a sunat un tert ca vrea sa vada masina in vederea cumpararii, ne-am intalnit, mi-a dat banii iar eu i-am dat talonul asigurarea si cheile(cartea tehnica a ramas la mine), urmand ca maine sa ne intalnim sa incheiem actele, el a zis ca ia masina peste o ora. dupa cateva ora masina nu mai erea in locul unde o parcasem si la telefon respectivul nu raspunde. teama mea este ca tipul sa nu recunoasca, ca el a luat masina si sa-si ceara banii inapoi, eu ramanand si fara bani si fara masina. ce se poate intampla? nici eu nu pot sa dovedesc ca a luat masina insa nici el nu poate dovedi ca mi-a dat banii, ne existand nici un inceput de dovada scrisa, nimic. multumesc anticipat
buna ziua, am o problema legata de vanzarea unui autovehicul, este vorba de un autovehicul la care eu am corpus iar mama mea animus, suntem de acord amandoi sa vindem, am primit banii de la cumparator, am dat auto cumparatorului inpreuna cu talonul si asigurarea, urmand ca maine dimineata sa intocmim actele necesare si sa-i dau si cartea tehnica a masinii. problema este ca mama mea care este propietarul in acte nu are timp ea fiind la munca pana seara tarziu, si nu am facut imputernicire. intrebarile mele sunt :cum pot incheia actele maine dimineata in absenta mamei mele (proprietarului in acte) ? exista vreun notar public in bucuresti cu program non stop? sau cel putin cu program pana la 23 00, ca sa putem face o imputernicire? pot incheia un act cu mama mea in aceasta seara urmand ca maine la prima ora sa ma prezint la un notar cu acel act si buletinul mamei mele sa fac o imputernicire?