avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mare problema, vanzare auto, posibil furt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mare problema, vanzare auto, posibil furt

buna seara, cred ca am facut o mare prostie, mai explicit:

este vorba de un autovehicul la care eu am corpus iar mama mea are animus, am cazut de acord cu ea sa-l vindem( mentionez ca eu nu am imputernicire din partea ei) m-a sunat un tert ca vrea sa vada masina in vederea cumpararii, ne-am intalnit, mi-a dat banii iar eu i-am dat talonul asigurarea si cheile(cartea tehnica a ramas la mine), urmand ca maine sa ne intalnim sa incheiem actele, el a zis ca ia masina peste o ora. dupa cateva ora masina nu mai erea in locul unde o parcasem si la telefon respectivul nu raspunde. teama mea este ca tipul sa nu recunoasca, ca el a luat masina si sa-si ceara banii inapoi, eu ramanand si fara bani si fara masina. ce se poate intampla? nici eu nu pot sa dovedesc ca a luat masina insa nici el nu poate dovedi ca mi-a dat banii, ne existand nici un inceput de dovada scrisa, nimic. multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 12:02, 20 Mai 2011
Ma gandesc ca el ar trebui sa se teama ca nu cumva sa sunati la Politie sa declarati masina furata :))
eu sunt de buna credinta, insa ma gandesc la ce e mai rau, daca el nu recunoaste ca a luat masina(masina fiind parcata in parcare la mol, parcare supravegheata video) si isi cere banii inapoi eu ce ar trebui sa fac?
Pai ati zis ca nu are dovada ca v-a dat banii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto anulare contract viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 In 8 oct . am vanduta masina personala .Cumparatorul a facut ce probe a dorit , a circulat , a ascultat motorul chestii de rutina etc..am mers am facut act de ... (vezi toată discuția)
Accident cu o masina declarata furata VasilcoviciAnamaria1986 VasilcoviciAnamaria1986 Buna ziua, am o problema- poate ma puteti ajuta cu un sfat. Duminica dimineata mi-am gasit masina busita in parcare (locul meu de parcare pe care il platesc la ... (vezi toată discuția)
Vinzare autoturism cony55 cony55 Am dat la un parc auto un autoturism , am lasat cartea masinii si talonul, mi-a dat la schimb o masina si-o diferenta de bani, nesemnind nici un act de ... (vezi toată discuția)