Am dat la un parc auto un autoturism , am lasat cartea masinii si talonul, mi-a dat la schimb o masina si-o diferenta de bani, nesemnind nici un act de vinzare cumparare, deoarece nu erau certificatele fiscale.Cind am sunat , mi-a zis ca masina mi-a vindut-o, si cind am intrebat cine a semnat, mi-a zis ca el,....patronul.INtre mine si aceasta persoana,nu exista nici un act semnat, nici la masina vinduta, nici la care mi-a dat-o la schimb.Urma cind sint fiscalele sa rezolvam problema.Eu am vrut sa-i dau inapoi acea masina data la schimb si diferenta de bani, si sa-mi iau inapoi masina mea,dar a zis ca nu mai poate ca a vindut-o, PIna la urma am gasit masina, m-am uitat la chilometraj,si-am vazut ca nu mai are chilometri reali,deci acel patron a umblat si-a dat inapoi chilometri, netinind cont ca nu are act semnat intre mine si el.Va rog sa-mi spuneti cum as putea sa-mi iau masina inapoi , sau ce-ar trebui sa fac, si sa-i dau ce mi-a dat la schimb ca si asa nu am nici un act semnat.Va multumesc,
am lasat masina ,pt a o vinde,dar trebuia cind venea clientul sa ma anunte sa facem actele in regula,nu sa faca acte false,iar masina care mi-a dat-o, a fost in locul la ce i-am lasat eu la parcul auto
vindeti si dvs masina ce v-a dat-o, iar din banii incasati si ce diferenta v-a mai dat si ce mai puneti peste, luati alta. e complicat s-o luati pe-a dvs inapoi
aveti grija s-o radiati fiscal pe a dvs
Am fost azi sa facem actele de vinzare cumparare, dar nu am cazut la pace, sa-mi dea acea diferenta,eu sa-i las masina care de fapt ,mi-o daduse in proba,si zicind ca daca nu sintem multumiti,s-o aducem, inapoi,.Am vorbit la telefon,am dus masina la parc ,dar ma obliga ca eu sa semnez actul de vinzare la opel,adica masina mea, fara sa vrea sa-mi dea vreun ban.,iar eu nu pot sa vind masina data de el ca nu mi-a dat cartea masinii si nici factura pe ea.Treaba este rau incurcata,nu stiu cum sa fac.am ajuins la politie,am facut plingere,caci ne si ameninta.Am chemat si politia la parcul auto,caci ne ameninta continuu ca ne va lua si acea masina data farra acte ,inapoi.Va intreb daca puteti sa-mi spuneti, daca as lua nt de la masina mea ,caci am toate actele pe mine,dar acele acte sint la ei,eu nu mai am decit copii.Ce s-ar putea intimpla daca as lua nr de la masina, poate numai asa as forta sa se rezolve treaba,sau ma poate acuza de ceva?
daca puteti lua numerele, nu puteti lua si masina ? nu va poate acuza de nimic daca le luati.
sunt de parere sa-i lasati masina aia pe care v-a dat-o , ca nu aveti acte la ea, al doilea rand de chei... va poate acuza de furt proprietarul.
ii puteti face plangere pt abuz de incredere. am inteles ca politia a venit la parc, ce v-a zis ?